Στοίχημα: όλα για όλα με Τουρκία η Ισλανδία (3αδα)

0

Με Εθνικές ομάδες και προκριματικά EURO σήμερα, αλλά και 1 επιλογή από Ευρωλίγκα θα κινηθούμε σήμερα και θα κυνηγήσουμε τον δρόμο του ταμείου. Βάση της τριάδας μου θα αποτελέσει η μάχη που θα δώσει η Ισλανδία εκτός έδρας με την Τουρκία, έχοντας την τελευταία ευκαιρία για να αντιδράσει, με φόντο την πρόκριση.


Προγνωστικά Τουρκία-Ισλανδία

Μεγάλη μάχη με την Ισλανδία να παίζει το τελευταίο χαρτί της και την Τουρκία να βολεύεται ακόμα και με ισοπαλία, έχοντας το πάνω χέρι με την Γαλλία για την δυάδα πρόκρισης.

Οι Τούρκοι πήραν σπουδαίο “Χ” στην Γαλλία με 1-1 και ουσιαστικά αγκάλιασαν την πρόκριση, ενώ η Ισλανδία έκανε το καθήκον της στο Ρέικιαβικ, κερδίζοντας την αδύναμη Ανδόρα με 2-0.

Στο ματς του 1ου Γύρου οι Ισλανδοί επικράτησαν με 2-1, αλλά πλέον η Τουρκία έχει την ψυχολογία με το μέρος της και οι φιλοξενούμενοι έχουν να διαχειριστούν την πίεση για να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα και μάλιστα το “2”. Αναμένεται παιχνίδι με φάσεις και ταχύ τέμπο και το γκολ γκολ θα αποτελέσει το δυνατό σημείο μας.


Τσεχία- Κόσοβο

Ακόμα ένα σημαντικό και αμφίρροπο παιχνίδι με το Κόσοβο να βρίσκεται προ μίας μεγάλης πρόκλησης, αφού 2 στροφές πριν εκπνεύσουν τα προκριματικά βρίσκεται στο -1 από την 2η θέση, με την Τσεχία να έχει 12 και την αποψινή αντίπαλο της 11.

Στο πρώτο παιχνίδι το Κόσοβο πήρε το σκαλπ της Τσεχίας με 2-1, που προέρχεται από εντός έδρας ήττα με 3-2 από την Βόρεια Ιρλανδία, η οποία την έβαλε σε περιπέτειες, μετά το 2-0 του Κοσόβου επί του Μαυροβουνίου. Σίγουρα είναι μεγάλο ματς και αμφότεροι θα δώσουν έμφαση στην άμυνα και την τακτική.

Ωστόσο κάποια στιγμή οι φιλοξενούμενοι θα πρέπει να βγουν από το καβούκι τους, αφού το “Χ” συμφέρει μόνο τους Τσέχους. Πάμε με ρίσκο στο οβερ 2.5


Αναντολού Εφες- Ζενίτ

Εφές και Ζενίτ δίνουν σημαντικό ματς, αν και υπάρχει ποιοτική διαφορά ανάμεσα στις 2 ομάδες.

Πέρασε σαν σίφουνας από το ΣΕΦ η Εφές , συντρίβοντας τον Ολυμπιακό με 86-67 και ανέβηκε στο 5-2, ενώ η Ζενίτ σε ακόμα ένα εντός έδρας παιχνίδι δεν τα κατάφερε με την Χίμκι να επικρατεί με 14 πόντους διαφορά. Η Ζενίτ μακριά από την Αγία Πετρούπολη μετράει 2 νίκες με Ολυμπιακό και Ζαλγκίρις και πηγαίνει ψηλά τα παιχνίδια της, δίνοντας δαιμονιώδη ρυθμό.

Η Εφές όταν παίζει εντός μπορεί να “σκοτώσει” κάθε αντίπαλο, ειδικά αν τα ατού της βρεθούν σε καλό βράδυ. Θα έχει θέαμα το ματς, αφού και η Ζενίτ θα παίξει χωρίς πίεση. Πάμε στο οβερ 159.5

Πηγή: bet-on-arme.com

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ολοκληρώθηκε πριν λίγο η 6η πράξη της Α2 ΕΣΚΑ-Η κατηγορίας…
Cresta Posts Box by CP