Στοίχημα: Δεν θα έχει εύκολο έργο η Τσέλσι με Γουότφορντ (3αδα)

0

“Γεμάτο” σε επιλογές ως είθισται το κουπόνι του Σαββάτου και υπάρχει τριάδα στην στήλη μου, που θα κυνηγήσει τα γκολ, αφού μετά από εκτενή μελέτη και προσοχή στις ευκαιρίες, θαρρώ πως έχω καταλήξει σε τρία παιχνίδια, που μπορούν με λίγη τύχη να μας δώσουν ταμείο με καλές αποδόσεις. Η Τσέλσι έχει δύσκολο εκτός, αλλά θα είναι η βάση για σήμερα.

Γουότφορντ- Τσέλσι

Έχει βρει ρυθμό η Τσέλσι και έχει καλύψει το χαμένο έδαφος στην Πρέμιερ Λιγκ, έχοντας μαζέψει 20 πόντους με συνεχόμενες νίκες και τελευταίο “θύμα” της την Μπέρνλι εκτός (4-2).

Από την άλλη, η Γουότφορντ βρίσκεται στον “πάτο” της βαθμολογία με 5 πόντους, αλλά με 3 σερί ισοπαλίες και δυσκολεύεται στο γκολ, αλλά παράγει φάσεις και αν είναι πιο συγκεντρωμένη απόψε μπορεί να σκοράρει απέναντι στους Λονδρέζους, που δεν είναι και τόσο σταθεροί στην άμυνα. Μεσοβδόμαδα αμφότεροι αποκλείστηκαν από το Λιγκ Καπ Αγγλίας, η μεν Γουότφορντ ηττήθηκε στο “Γκούντισον Παρκ” με 2-0 από την Έβερτον, ενώ η Τσέλσι λύγισε εντός με 2-1 από την Γιουνάιτεντ, αν και έπαιξε με πολλές αλλαγές.

Στήριγμα μου για σήμερα το γκολ γκολ και οβερ 2.5 στην stoiximan αφού πιστεύω ότι οι γηπεδούχοι μπορούν να βρουν δίχτυα.

Ντόρτμουντ- Βόλφσμπουργκ

Σε περίεργη φάση βρίσκονται οι αποψινοί μονομάχοι και το μεταξύ τους παιχνίδι κρύβει παγίδες και ιδιαιτερότητες.

Η Μπορούσια βρίσκεται στο -1 από την Βόλφσμπουργκ, που κατέχει την 4η θέση στην Μπουντεσλίγκα, αλλά πλέον οι “λύκοι” δεν πατάνε καλά, καθότι έμειναν στο 0-0 εντός με την Άουγκσμπουργκ και μεσοβδόμαδα αποκλείστηκαν στο “σπίτι” τους με διασυρμό (6-1) από την Λειψία, οπότε επικρατεί γκρίνια και δυσαρέσκεια στον κόσμο της.

Η Ντόρτμουντ συνεχίζει στο Κύπελλο, ξεπερνώντας το εμπόδιο της Γκλάντμπαχ εντός με 2-1, αλλά ταλαιπωρείται από σκαμπανεβάσματα. Βέβαια ο “1” θα τα αλλάξει όλα και η ομάδα θα παραμείνει κοντά στην κορυφή ή αν βολέψουν τα έτερα αποτελέσματα μπορεί να περάσει και εκεί. Αμφίβολοι για σήμερα είναι οι βασικοί Ρόις και Χούμελς.

Πιστεύω ότι η ανάγκη για νίκη θα αποφέρει τέρματα και θα δούμε “ανοικτό” ματς. Πάμε στο γκολ γκολ και οβερ 2.5, που είναι ψηλά για Γερμανία.

ΑΠΟΕΛ- ΑΕΚ Λάρνακας

Ντέρμπι στην Κύπρο μεταξύ του ΑΠΟΕΛ που είναι άτρωτος ως ώρας με 4 στα 4 και της ΑΕΚ Λάρνακας, που προέρχεται από 2 σερί Χ, αλλά παραμένει στο -1 από τον “Θρύλο”.

Ο ΑΠΟΕΛ ζορίστηκε μόνο στο πρώτο μέρος στην έδρα της Νέας Σαλαμίνας, αλλά στην επανάληψη έπαιξε με περισσότερο πάθος και λύγισε άνετα τους γηπεδούχους με 3-0. Η ΑΕΚ Λάρνακας ήταν εξαιρετική στην επίθεση και τραγική στην άμυνα και αναδείχθηκε ισόπαλη με 4-4 με το Παραλίμνι στο ματς της χρονιάς στην “Μεγαλόνησο”.

Θεωρώ ότι το παιχνίδι θα έχει καλό ρυθμό, η ΑΕΚ δεν θα αρκεστεί σε παθητικό ρόλο και θα δούμε ευκαιρίες εκατέρωθεν. Αξία στο γκολ γκολ.

Πηγή: https://www.bet-on-arme.com/den-tha-exei-efkolo-ergo-h-tselsi-me-watford/

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Πάμε να δούμε μέσω του www.topikonews.gr και της εκπομπής «Γκολ…
Cresta Posts Box by CP