“Τρέλανε κόσμο” φέτος ο Μάκης Χατζής

0
Ο πατρινός γκαρντ, Μάκης Χατζής, τα πήγε περίφημα την φετινή σεζόν με τον Α.Σ. Κεφαλονιάς, αλλά δεν υπήρχε η παραμικρή αμφιβολία για την ποιότητα του.

Το ζήτημα ήταν αν μπορούσε να επανέλθει δυνατός και απόλυτα υγιής στα παρκέ, αφού ταλαιπωρήθηκε πολύ τα τελευταία χρόνια, με 2 επεμβάσεις, που τον κράτησαν μακριά από την ενεργό δράση.

Ο Χατζής απέδειξε ότι είναι μαχητής και ποτέ δεν το βάζει κάτω. Γύρισε δυνατός, φόρεσε την φανέλα του Α.Σ.Κ. και μάλιστα ήταν εκ των πρωταγωνιστών της Α1 ΕΣΚΑ-Η και σίγουρα μέσα στους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος. Πρώτος σκόρερ της ομάδας του στους τελικούς με το Ληξούρι και ανέβασε τις μετοχές τους, αφού πολλές ομάδες βολιδοσκοπούν τις προθέσεις του και τον “γλυκοκοιτάζουν” για το ρόστερ τους.

Σίγουρα και η Κεφαλονιά θα θέλει να τον διατηρήσει στο ρόστερ της νέας σεζόν, ωστόσο τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο, όσον αφορά το μέλλον του Χατζή και μέσα στις επόμενες ημέρες ενδέχεται να υπάρξουν εξελίξεις.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Ατρόμητος Πατρών βρίσκεται σε συζητήσεις για την οικονομική του…
Cresta Posts Box by CP