Τριταιϊκός-Αστέρας Μιντιλογλίου 4-1: Σούπερ Τριταιϊκός και Σωτηρίου!

0

Με ηγέτη τον Πάνο Σωτηρίου, που σκόραρε εις διπλούν, ο Τριταιϊκός κατέβαλλε την 6η συνολικά επιτυχία του στον 1ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ και την 3η εντός έδρας, ξεπερνώντας το εμπόδιο του Αστέρα Μιντιλογλίου με 4-1.

Ο Χριστόπουλος έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους με το “καλημέρα” (6ο λεπτό) και το ημίχρονο έληξε 1-0. Στην επανάληψη ανέλαβε ο επιτελικός μέσος της ομάδας του Βύρωνα Καραβία, Πάνος Σωτηρίου, που πέτυχε δύο τέρματα στο 60′ και 63′ και “σφράγισε” τους 3 βαθμούς.

Στο 74′ ο Γιάννης Μπαζάρογλου σκόραρε για το 4-0 και οι φιλοξενούμενοι, που δεν βρέθηκαν σε καλή ημέρα, απλά διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα, με “δράστη” τον Σωτηρόπουλο (84′).

ΤΡΙΤΑΙΪΚΟΣ (Β.Καραβίας): Παπαπαύλου, Παπαδόπουλος, Φραγκούλης, Βγενόπουλος, Νικολακόπουλος (66′ Μπαζάρογλου), Νιάχος, Κατριμπούζας, Θεοδωρακόπουλος (80′ Αλ. Καραβίας), Χριστόπουλος, Στεργιόπουλος, Σωτηρίου (70′ Παπασπυρόπουλος)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΙΝ. (Σ.Δρακάτος): Αναστασοβίτης, Ρομποτης, Αβραμόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Παπαγιαννόπουλος, Άκουρος (67′ Χαρίτος), Κωστόπουλος, Σωτηρόπουλος, Κατσιγιάννης, Ανδριόπουλος (84′ Τσιρίκος), Μωραϊτης (72′ Σιδέρης)

verras-new

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο πρώτος σκόρερ του Γλαύκου και 3ος συνολικά στον 1ο…
Cresta Posts Box by CP