Τριταιϊκός-Φωστήρας Οβρυάς 1-4:Πέρασε από το Σταυροδρόμι με Αθανασόπουλο

0

Την 9η νίκη του στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΑ και τον 1ο όμιλο πέτυχε ο Φωστήρας Οβρυάς, που επικράτησε εις βάρος του Τριταιϊκού με 4-1, περνώντας νικηφόρα από μία δύσκολη έδρα.

Με πρωταγωνιστή τον Σπύρο Αθανασόπουλο, που βρήκε δίχτυα εις διπλούν η ομάδα του Γιάννη Αλεξανδρόπουλου κατάφερε να “αποδράσει” μακριά από την Οβρυά για 4η φορά φέτος και ανέβηκε προσωρινά στην κορυφή.

Ο Κατριμπούζας, που ήταν ο κορυφαίος για τους γηπεδούχους, άνοιξε το σκορ στο 22′, όμως ο Αθανασόπουλος απάντησε στο 34′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στο 41′ ο Τριταιϊκός ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Θεοδωρακόπουλου από τον Καπετανάκη.

Στην επανάληψη, ο Λαμπρόπουλος έδωσε προβάδισμα στις “κουκουβάγιες” στο 62′ και ο Αθανασόπουλος “κλείδωσε” τη νίκη στο 75′. Ο Παναγόπουλος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 92′.

ΤΡΙΤΑΙΪΚΟΣ (Β.Καραβίας): Τζικόπουλος, Παπασπυρόπουλος (73′ Αλ.Καραβίας), Μικές, Φραγκούλης, Βγενόπουλος, Β.Καραβίας (62′ Χριστόπουλος), Νιάχος, Κατριμπούζας, Στεργιόπουλος, Σωτηρίου (78′ Τασιόπουλος), Θεοδωρακόπουλος

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Γ.Αλεξανδρόπουλος): Τζουραμάνης, Νίκας, Χατίγια (62′ Σχώρης), Καπετανάκης, Νταφογιάννης, Μέρελης, Λεπενιώτης, Παναγόπουλος, Λαμπρόπουλος (77′ Χαϊκάλης), Σταυρόπουλος (66′ Λιόγκας), Αθανασόπουλος

verras-plaino

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Σπουδαία νίκη σημείωσε ο Λέων Αλισσού, που απέσπασε το "τρίποντο"…
Cresta Posts Box by CP