Φούφουλας: Μία ζωή στα γήπεδα

0
Από τους ελάχιστους πατρινούς ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν από το ερασιτεχνικό επίπεδο και «κούμπωσαν» στο επαγγελματικό είναι ο Ντίνος Φούφουλας, που συνεχίζει στα 35 του να κοσμεί τα γήπεδα, φορώντας την φανέλα του Άρη Πατρών.

Ξεκίνησε άλλωστε στην ομάδα των Προσφυγικών, για να μεταπηδήσει στον Πατραϊκό την σεζόν 2003/04, πραγματοποιώντας 28 συμμετοχές (1 γκολ). Η επόμενη χρονιά θα τον βρει στα «κοκκινόμαυρα», αφού θα πάρει μεταγραφή για την Παναχαϊκή και θα έχει ενεργό ρόλο με 42 παρουσίες και 2 γκολ.

Κέρκυρα από το 2006 μέχρι το 2008 και Ηρακλής από το 2008 μέχρι το 2010 θα αποτελέσουν τους επόμενους ποδοσφαιρικούς σταθμούς του σκληροτράχηλου αμυντικού μέσου, που έπαιζε με την ίδια ευχέρεια και στα στόπερ, καταγράφοντας συνολικά 60 συμμετοχές (1 γκολ).

Το 2010 θα αγωνιστεί σε Ολυμπιακό Βόλου και Ηλιούπολη, για να επιστρέψει για την δεύτερη θητεία στην Παναχαϊκή την σεζόν 2011/12.

Μέγας Δικέφαλος, Θύελλα Πατρών και Άρης Πατρών θα κρατήσουν ζωντανό το «μικρόβιο» για το ποδόσφαιρο.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Τα λόγια είναι περιττά και γενικά δεν χρειάζεται να γραφτούν…
Cresta Posts Box by CP