Χ.Σπυράκος: “Κλίμα και επιμονή χάρισαν την άνοδο στον Γλαύκο”

0
Ο σέντερ του Γλαύκου, Χάρης Σπυράκος, πανηγύρισε άνοδο με τρίτη διαφορετική ομάδα σε ισάριθμες σεζόν, έπειτα από την Αχαγιά ΄82 και την ΕΑΠ.

Φέτος τα κατάφερε με τον Γλαύκο και μιλώντας στο topikonews.gr ανέλυσε τους λόγους της επιτυχίας, αφού από τη νέα αγωνιστική περίοδο η πατρινή ομάδα θα αγωνίζεται στην Β΄Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία της.

«Δεθήκαμε πολύ σαν ομάδα και το κλίμα μας ήταν το μεγάλο μυστικό για να τα καταφέρουμε. Αρχικά βάλαμε τα θεμέλια για μία καλή πορεία. Δεν θεωρούσαμε ότι η άνοδος ήταν ο πρωταρχικός στόχος, αλλά μετά από το σερί νικών στην αρχή και στη συνέχεια βελτιωθήκαμε αγωνιστικά και αρχίσαμε να επιδιώκουμε τη νίκη κάθε Κυριακή.

Με επιμονή και υπομονή καταφέραμε να ανέβουμε στην Β΄Εθνική και αυτό μας χαροποιεί όλους για τον τρόπο που δουλέψαμε εντός γηπέδου και αντιμετωπίσαμε κάποιους τραυματισμούς και απουσίες, κατά την διάρκεια της χρονιάς.

Παρόλα αυτά έχοντας διοίκηση, προπονητικό τιμ και όλους τους παράγοντες δίπλα μας, η ομάδα είχε ανοδική πορεία και ανταμείφθηκε με τον καλύτερο τρόπο στο τέλος.»

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Η Νάπολη Πατρών συνεχίζει να μας κάνει υπερήφανους και αποδεικνύει…
Cresta Posts Box by CP