Επικίνδυνη έξοδος για Μπάγερν Μονάχου

0

Δεν τα πήγαμε καλά χθες, αφού πέρασε μόνο το γκολ γκολ μαζί με οβερ 2.5 στο Σαρλερουά-Γκενκ και η Λυών υπέστη σοκ στο 91΄, δεχόμενη την ισοφάριση από την Αμιάν (2-2) και έτσι δεν πέρασε το “2”. Ούτε όμως πέρασε η βασική επιλογή και η στήλη μου καλείται σήμερα να αναθαρρήσει. Το “ταξίδι” ξεκινάει από την δύσκολη εκτός έδρας μάχη της Μπάγερν.

Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο bet-on-arme.com, μπορείτε να βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, όπως είναι η betshop .Πάμε να δούμε τι ποντάρουμε:

Λειψία- Μπάγερν Μονάχου
Δύσκολο ματς για την Μπάγερν σε μία έδρα που μπορεί να βάλει δύσκολα σε κάθε αντίπαλο. Μην ξεχνάμε ότι πριν από την διακοπή για τις Εθνικές, η Λειψία μετρούσε 3 στα 3, όντας στην κορυφή με σπουδαίο ποδόσφαιρο. Συν τοις άλλοις, το σύνολο του Νίκο Κόβατς ίσως έχει το μυαλό του στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα.

Η Μπάγερν είναι το φαβορί και θα αποφύγω το “2”, αφού το παιχνίδι κρύβει παγίδες και οι γηπεδούχοι είναι επικίνδυνοι. Πάμε στο γκολ γκολ μαζί με οβερ 2.5, που θα είναι και ο πυλώνας μου για σήμερα.

Μπρεστ- Ρεν
Αμφότερες ηττήθηκαν πριν από την διακοπή και προσγειώθηκαν ανώμαλα. Σίγουρα η Ρεν είναι πιο ποιοτικό σύνολο από την Μπρεστ και εκτός έδρας αποδίδει καλύτερα, παίζοντας πιο ελεύθερα και χωρίς άγχος.

Στο τελευταίο παιχνίδι της είχε πολλά προβλήματα στα μετόπισθεν και ηττήθηκε με 2-1 εντός από την Νις, ενώ η Μπρεστ έπεσε αμαχητί στο “σπίτι” της Νιμ με 3-0 και κάκιστη παρουσία, οπότε θα αναζητήσει την αντίδραση και τουλάχιστον να μην ηττηθεί.

Θεωρώ ότι το παιχνίδι θα κινηθεί σε λεπτές ισορροπίες και όποια ομάδα είναι πιο ψύχραιμη και κάνει τα λιγότερα λάθη θα έχει και τις περισσότερες ελπίδες για θετικό αποτέλεσμα. Χ2 και οβερ 1.5

ΑΠΟΕΛ- ΑΕΛ
ΑΠΟΕΛ και Α.Ε. Λεμεσού διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο “ΓΣΠ” και οι “γαλαζοκίτρινοι” δίνουν το πρώτο παιχνίδι τους για το φετινό πρωτάθλημα, αφού είχαν ρεπό, όταν έδιναν τις μάχες στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο τον Άγιαξ.

Είναι φαβορί για τη νίκη, αλλά τα παιχνίδια με την Α.Ε.Λ. είναι συνήθως ντέρμπι και η φιλοξενούμενη ομάδα αναμένεται να βάλει δύσκολα στο ΑΠΟΕΛ. Ήδη μετράει 2 ματς στην Α΄Κύπρου και στο πιο πρόσφατο επικράτησε εντός του Παραλιμνίου με 2-0, αν και στην πρεμιέρα έμεινε στο 0-0 με την Ανόρθωση και πάλι εντός.

Αναμένεται παιχνίδι με καλό ρυθμό, πολλές φάσεις εκατέρωθεν και οι μπουκ έχουν πολύ ψηλά την τιμή του οβερ 2.5. Θεωρώ ότι έχουν κάνει λάθος. Πάμε στο οβερ λοιπόν.

www.bet-on-arme.com/epikindini-eksodos-gia-bayern-monaxoy/

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ανοίγει σήμερα η αυλαία στην Α΄κατηγορία της σεζόν 2019/2020 και…
Cresta Posts Box by CP