Ο Μιχαηλίδης το μετέτρεψε σε «υγιεινό περίπατο»

0

Τα γκολ: 39’ Γ.Γραμματικόπουλος/ 7’ Σπανός, 55’, 66’ Μιχαηλίδης, 75’ Λαζανάς

 

Ο Διαγόρας Βραχνείκων έδειξε πιο διψασμένος και πιο έτοιμος για το ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΑ και κατατρόπωσε τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου με 4-1, παραμένοντας στο -2 από την πρωτοπόρο Αχαϊκή, μία βδομάδα πριν από την μεταξύ τους σύγκρουση στο γήπεδο των Βραχνείκων.

Οι «μωβ» ήταν καταιγιστικοί στο δεύτερο μέρος και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Θόδωρο Μιχαηλίδη πανηγύρισαν το «διπλό». Το ημίχρονο έληξε 1-1 και το ματς έδειχνε αμφίρροπο. Ο Σπανός άνοιξε το σκορ στο 7’ και στο 25’ τραυματίστηκε ο Θανάσης Φωτόπουλος, που αντικαταστάθηκε από τον Λαζανά. Στο 39’ ο Γιώργος Γραμματικόπουλος έφερε το ματς στα ίσια.

Στο δεύτερο μέρος μόνο ο Διαγόρας βρέθηκε στο γήπεδο και προξένησε ζημιά στην αμυντική γραμμή των γηπεδούχων. Ο Μιχαηλίδης σούταρε ιδανικά από πλάγια θέση στο 55’ και νίκησε το Χάχαλη και το σκηνικό επαναλήφθηκε 11 λεπτά μετά, όταν ο Μιχαηλίδης βρέθηκε εκ νέου στην ίδια θέση και δε λάθεψε για δεύτερη φορά. Το «κερασάκι στην τούρτα» το έβαλε ο Λαζανάς στο 75’, με το μισό γκολ να ανήκει στον αεικίνητο «Μιχα», που έκλεψε την μπάλα πίσω από το κέντρο, έφτασε στην μεγάλη περιοχή του Κεραυνού και «σέρβιρε» στον Λαζανά, που έδωσε διαστάσεις θριάμβου στο «διπλό» της ομάδας του Καραπίτσου.

 

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Κεραυνός (Τσιπιανίτης): Χάχαλης, Πατάπης, Ζαφειρόπουλος, Ασκούνης, Καραχάλιος (63’ λ.τ. Ντάσης), Παπαχριστόπουλος (67’ Καμηνιώτης), Μηλάτος, Καρβούνης (72’ Κατσιούρας), Παρίσης, Ν.Γραμματικόπουλος, Γ.Γραμματικόπουλος

Διαγόρας  (Καραπίτσος): Τσάκωνας, Μπινιέρης, Σανδραβέλης, Τρίγκας, Παπαδόπουλος, Δασουράς, Τζίφας (71’ Λαμπρόπουλος), Φωτόπουλος (25’ λ.τ. Λαζανάς), Λαθύρης (82΄Αδαμόπουλος), Μιχαηλίδης, Σπανός

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Άνοιξε χτες η αυλαία της 12ης στροφής της Β’ κατηγορίας…
Cresta Posts Box by CP