Δημήτρης Μανθόπουλος: «Στα πόδια μας να κάνουμε την υπέρβαση»

0

Ο Ατρόμητος Πατρών πραγματοποιεί εντυπωσιακή πορεία, έπειτα από το πέρας των πρώτων δεκατριών αγωνιστικών στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ και ο Δημήτρης Μανθόπουλος, που δεν έχει χάσει λεπτό, δίνοντας το παρόν σε όλα τα ματς των «πορτοκαλί», κατέχοντας το άτυπο ρεκόρ του πρώτου σε συμμετοχές, μίλησε στο topikonews και φανέρωσε το μυστικό της επιτυχίας της ομάδας των Ζαρουχλείκων, που «τρέχει» με 7 σερί νίκες και έχει εδραιωθεί στην 3η θέση της βαθμολογίας.

_ Δημήτρη στο τελευταίο ματς κερδίσατε την Θύελλα Πατρών με 2-1. Πες μου δύο λόγια για το συγκεκριμένο παιχνίδι και τη νέα σας νίκη.

Δ.Μ.: «Το περασμένο Σάββατο πήραμε μία μεγάλη νίκη κόντρα σε μία ομάδα, που παρότι δεν κάνει καλή σεζόν μέχρι στιγμής δεν παύει να είναι μία μεγάλη ομάδα με βαριά φανέλα. Εμείς όπως σε κάθε παιχνίδι κάναμε αυτό που έπρεπε μέσα στο γήπεδο και προσπαθήσαμε να βγάλουμε όσα περισσότερα δουλεύουμε σε κάθε προπόνηση.»

_ Έχετε ήδη 7 διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να έχετε ανέβει στην 3η θέση της βαθμολογίας. Που οφείλεται η φετινή εντυπωσιακή πορεία σας;

Δ.Μ.:  «Η πορεία που κάνουμε μέχρι στιγμής είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς που κάνουμε στις προπονήσεις από την αρχή της προετοιμασίας και στο εξαιρετικό ρόστερ που διαθέτουμε. Επίσης, στο προπονητικό τιμ και στα διοικητικά, αφού έχουμε ότι χρειαστούμε. Αλλά το βασικό συστατικό της πορείας μας είναι το οικογενειακό κλίμα που έχουμε δημιουργήσει, αφού από τον μικρότερο ηλικιακά παίκτη ως τον μεγαλύτερο υπάρχει «χημεία» και αυτό βγαίνει μέσα στο γήπεδο. Όποιος μας παρακολουθεί το αντιλαμβάνεται και μπορεί να καταλάβει πως οι 7 σερί νίκες και οι μεγάλες νίκες επί των πρωτοπόρων μόνο τυχαίες δεν ήταν.»

_ Είστε στην 3η θέση της βαθμολογίας και απέχετε μόλις 4 βαθμούς από την πρωτοπόρο Αχαϊκή. Μέχρι που μπορεί να φτάσει ο φετινός Ατρόμητος;

Δ.Μ.: «Εμείς σε κάθε παιχνίδι αγωνιζόμαστε για τη νίκη. Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο, όμως μπορούμε να ανταγωνιστούμε όλες τις ομάδες και θεωρώ πως εξαρτάται από τα πόδια μας και μόνο, αν θα πραγματοποιήσουμε παρόμοια πορεία και στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος και έτσι θα καταφέρουμε να κάνουμε την υπέρβαση.»
Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Γιορτάζει τα 90 χρόνια της ιστορίας του ο Ολυμπιακός Πατρών…
Cresta Posts Box by CP