Europa League: Σε καλό φεγγάρι ο ΑΠΟΕΛ

0

Χάλια μαύρα χθες, αφού μπήκαν 4 γκολ στο δεύτερο μέρος του Ατλέτικο-Γιουβέντους και χάσαμε τα 2-3 γκολ, ενώ η Ρεάλ δεν σκόραρε στο Παρίσι, αν και της ακυρώθηκαν 2 γκολ ως οφσάιντ και έτσι δεν επαληθεύτηκε το γκολ γκολ μαζί με οβερ στο ντέρμπι όπου θριάμβευσε η Παρί. Πάμε στα σημερινά με Europa League και στήριγμα τον ΑΠΟΕΛ.


ΑΠΟΕΛ- Ντουντελάνζ

Ο ΑΠΟΕΛ μπήκε δυναμικά στο πρωτάθλημα Κύπρου και συνέτριψε την Α.Ε. Λεμεσού με 3-0, αποδεικνύοντας ότι και φέτος θα πραγματοποιήσει δυνατή πορεία σε εγχώριες διοργανώσεις και Ευρώπη.

Από την άλλη, η Ντουντελάνζ δεν πατάει καλά στα πόδια της και στο πρωτάθλημα του Λουξεμβούργου μετράει 1-1-3 σε 5 αγωνιστικές. Η άμυνα της παραπαίει, ενώ στην επίθεση δεν μπορεί να φοβίσει τον σοβαρό ΑΠΟΕΛ.

Θα πάμε στο καλοπληρωμένο οβερ, αφού θεωρώ ότι το ματς θα “ανοίξει” από νωρίς. Μπορεί να το κάνει και μόνος του ο ΑΠΟΕΛ, διαθέτοντας ποιότητα και γεμάτη ψυχολογία.


Αϊντχόφεν- Σπόρτινγκ Λισαβ.

Φαβορί είναι οι Ολλανδοί, αλλά οι Πορτογάλοι έχουν εμπειρία από Ευρώπη και δεν είναι αμελητέα ποσότητα, αν και “πονάνε” στην άμυνα.

Οι γηπεδούχοι θέλουν να επιστρέψουν στην κορυφή της Ερεντιβίζιε και μαζί με τον Άγιαξ θα δώσουν μεγάλη μάχη για το πρωτάθλημα, έχοντας ξεκινήσει δυνατά με 1 ισοπαλία και 5 σερί νίκες, η τελευταία επί της Φίτεσε με 5-0. Από την άλλη, η Σπόρτινγκ έχει πολλά προβλήματα στα μετόπισθεν, αλλά στην επίθεση είναι αξιόπιστη και θα βρει φάσεις απόψε. Στο πρωτάθλημα έμεινε στο 1-1 στην έδρα της Μποαβίστα.

Θα έχει ρυθμό το ματς και η Σπόρτινγκ θα βρει ευκαιρίες να παραβιάσει την εστία της Ολλανδικής ομάδας. Γκολ γκολ και οβερ


Πόρτο- Γιούνγκ Μπόις

Η Πόρτο θέλει να μπει με το “δεξί” στο Γιουρόπα Λιγκ, αλλά ως ώρας δεν πείθει, αν και βρίσκεται στο -1 από την νεοφώτιστη Φαμαλικάο, που έχει βάλει από κάτω Μπενφίκα και “δράκους”.

Η Γιούνγκ Μπόις στο πρωτάθλημα βρίσκεται στο -1 από την πρωτοπόρο Βασιλεία και φέτος δείχνει ομάδα με αρχή, μέση και τέλος, αν και στα εκτός έδρας και ειδικά στην Ευρώπη παίζει με αφέλεια. Στο Κύπελλο Ελβετίας “ξέσπασε” στην άσημη Φάενμπαχ με 11 γκολ (11-2) και πηγαίνει στο Οπόρτο με “άγριες διαθέσεις”, αν και οι γηπεδούχοι είναι φαβορί.

Και εδώ περιμένω αρκετά γκολ και το ματς λογικά θα έχει φάσεις και καλό ρυθμό. Οβερ 2.5

Πηγή: www.bet-on-arme.com/se-kalo-feggari-o-apoel/

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Κάθε Τετάρτη ως είθισται θα έχουμε δράση στην Α2 ΕΣΚΑ-Η.…
Cresta Posts Box by CP