Α1 ΕΣΚΑ-Η: Η 5άδα και ο προπονητής της 9ης αγωνιστικής

0
Πέρασε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και η 9η αγωνιστική της Α1 ΕΣΚΑ-Η και πάμε να δούμε μέσα από το topikonews.gr την 5άδα της εβδομάδας.

«1»: Μάκης Χατζής (Ολυμπιονίκης): Έστειλε το παιχνίδι στην παράταση με μπάσιμο και στα κρίσιμα σημεία δήλωσε παρών. Πολύ καλή η παρουσία του πατρινού γκαρντ στη νίκη-ανάσα του Ολυμπιονίκη επί της Γαλήνης με 17 πόντους και 2 τρίποντα.

«2»: Λευτέρης Μαντζούκας (Προμηθέας 2014): Ασταμάτητος στην άνετη επικράτηση του Προμηθέα 2014, που συνεχίζει με 8-1 μετά από τη νέα νίκη κόντρα στον Ήφαιστο/Αχιλλέα. Ο Μαντζούκας τελείωσε το παιχνίδι με 25 πόντους και οδήγησε εκ του ασφαλούς τους γηπεδούχους.

«3»: Δημήτρης Σταυράκης (ΕΑΠ): Η ΕΑΠ πέρασε νικηφόρα από το επικίνδυνο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ολυμπιάδα, στηριζόμενη στην περιφερειακή γραμμή της. Μεστή εμφάνιση από τον Σταυράκη, που ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 16 πόντους και 3 τρίποντα.

«4»: Γρηγόρης Παπαγεωργίου (Κεραυνός Αιγίου): Ο Κεραυνός νίκησε σχετικά εύκολα τα νεανικά Αραχωβίτικα και ο Παπαγεωργίου έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του, με απολογισμό 18(1), βοηθώντας σε πολλούς τομείς.

«5»: Φώτης Αγγελόπουλος (Αίολος Αγυιάς): Οι προσωπικότητες των δύο ομάδων στο ντέρμπι της 9ης στροφής βγήκαν μπροστά στα κρίσιμα σημεία και εν τέλει το ροζ φύλλο έγειρε προς την μεριά του Αίολου, που υπέταξε με 76-70 την Σφήκα. Παίκτης-κλειδί για τη νίκη ο έμπειρος σέντερ, που τελείωσε τον αγώνα με 14 πόντους.

Ο 6ος παίκτης: Γιάννης Λαμπρόπουλος (Ολυμπιονίκης): Ο σμολ φόργουορντ της ομάδας από την Αρχαία Ολυμπία ήταν εξαιρετικός με 8 τρίποντα και 26 πόντους και ο Ολυμπιονίκης ανάσανε βαθμολογικά στην προσπάθεια που καταβάλλει για παραμονή.

Ο προπονητής: Λάμπρος Φραγκιγκάτος (ΕΑΠ)Η ΕΑΠ συνεχίζει στην κορυφή με 8-1 και με συγκάτοικο τον Προμηθέα 2014 και ήταν άκρως διαβασμένη και ψυχωμένη απέναντι στην Ολυμπιάδα, που πάντοτε είναι σκληροτράχηλη στην έδρα της.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Άνοιξε η αυλαία στην 9η στροφή της Α2 ΕΣΚΑ-Η από…
Cresta Posts Box by CP