Ανδ.Παπαδημητρίου: “Γρήγορη παραμονή και βλέπουμε”

0

Ο Ανδρέας Παπαδημητρίου μίλησε για Αίολο και Α1…

Ο προπονητής του Αίολου Αγυιάς Ανδρέας Παπαδημητρίου έκανε δηλώσεις στο topikonews.gr, όσον αφορά στην ομάδα του και στο επίπεδο της φετινής Α1 ΕΣΚΑ-Η.

Ο “αρχιτέκτονας” των νεοφώτιστων, που πέρυσι καθοδήγησε μαεστρικά το σύλλογο και τον οδήγησε στην κατάκτηση της Α2 ΕΣΚΑ-Η και συνεπώς στην άνοδο (πρώτη φορά στην ιστορία του Αίολου) δήλωσε τα εξής σημαντικά:

“Η φετινή χρονιά είναι η παρθενική εμφάνιση της ομάδας στην Α1,και ως εκ τούτου ο πρώτος στόχος είναι η γρήγορη παραμονή και στην συνέχεια να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται. Φέτος η ομάδα κράτησε τον βασικό κορμό και ενισχύθηκε επιλεκτικάψσε θέσεις που έπρεπε.Θεωρώ ότι η φετινή ομάδα μπορεί να είναι ανταγωνιστική σε κάθε παιχνίδι σε όποια έδρα και αν αγωνίζεται.

Αναφορικά με το επίπεδο τής φετινής Α1,υπάρχουν η ΕΑΠ και η Παναχαϊκή που στοχεύουν στο πρωτάθλημα, ενώ η απόσταση ανάμεσα στις υπόλοιπες ομάδες θα είναι μικρή. Η διάρκεια θα είναι μια παράμετρος που πάντα παιζει το ρόλο της στα τοπικά πρωταθλήματα

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Δηλώσεις στο www.topikonews.gr ο Χ.Σταυρουλάκης... Ο Χριστόφορος Σταυρουλάκης κοσμεί με…
Cresta Posts Box by CP