Αντιπολίτευση ΕΠΣΑ: «Αντίθετοι στην εμπορευματοποίηση των παιδικών πρωταθλημάτων»

0

Αποχώρησε η αντιπολίτευση της ΕΠΣ Αχαϊας από την χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ., καθότι αντιτίθεται στις συζητήσεις και τα πλάνα για τις προκηρύξεις των παιδικών πρωταθλημάτων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους ανθρώπους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Αχαΐας, ότι κατά την συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΠΣΑ την Δευτέρα 10-9-2018,αποχωρησαμε από τη συζήτηση ψήφιση των προκηρύξεων των παιδικών πρωταθλημάτων.

Δηλώνουμε καθόλα αντίθετοι στη εμπορευματοποίηση των παιδικών πρωταθλημάτων και καθόλα ενάντιοι στην εισπρακτική πολιτική της πλειοψηφίας της ΕΠΣΑ.

Μέχρι και σήμερα δεν έχουν παραδοθεί στο ΔΣ ο οικονομικός απολογισμός του Primaverra της περσινής χρονιάς, αλλά ούτε και οι συμβάσεις :1) με την εταιρεία υποστήριξης του προγράμματος 2) με την εταιρεία που πραγματοποίησε τα εργομετρικά 3) με τον κ. Σαβέφσκι.

Ακόμα και σήμερα δεν έχουμε δει μέσα από πιο διαγωνισμό έγιναν αυτές οι συμβάσεις!

Έχουμε επίσης ζητήσει τα στοιχεία της σύστασης της εταιρείας που ανέλαβε την διοργάνωση των φετινών παιδικών πρωταθλημάτων. Μιας εταιρείας που τηλεγραφικά σε μια νύχτα, με διαδικασίες κατά την γνώμη μας μη νόμιμες, πήρε την ανάθεση.

Έχουμε ζητήσει το ΑΦM της εταιρείας, τον υπόλογο στην εφορία διότι οι φήμες φέρουν πίσω από αυτή την εταιρεία, να κρύβεται ο άνθρωπος που κατ ουσία διοικεί την ΕΠΣΑ.

Αλήθεια μπορούμε να έχουμε και μια ενημέρωση για τις βενζίνες που έχουν κοπεί στο όνομα του παραπάνω κυρίου?

Καταθέσαμε πρόταση από κοινού όλοι μαζί να αποφασίσουμε για τη μορφή των τοπικών πρωταθλημάτων για να μη συνεχιστεί άλλο αυτό το μόρφωμα της τελευταίας διετίας. Αλλά. …

Κλείνοντας τονίζουμε ότι τα αποτελέσματα της εισπρακτικής πολιτικής της πλειοψηφίας της ΕΠΣΑ είχαν σαν αποτέλεσμα από τα 114 σωματεία που δήλωσαν συμμετοχή στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ το  2013 2014 σήμερα μετά βίας να δηλώνουν 76!!!!!

Παραθέτουμε συνημμένα ενδεικτικά  ελαφρύνσεις της ΕΠΣ Μακεδονίας. …αφήνοντας τους παράγοντες να κάνουν τις συγκρίσεις. ..

Εμείς θα δηλώσουμε ότι άλλο κατήφορο δεν έχει! !!!»     

Δημήτρης Μπαλαφούτης-Χρήστος Πλούμης -Γεώργιος Γκοτσόπουλος

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.