Άρης Π.- Απόλλων Αιγίου 2-2: Βαθμός που βοηθάει τον στόχο

0

Ο Απόλλων Αιγίου «τσίμπησε» πολύτιμο πόντο στο Ντα Λουζ της Οβρυάς, αφού ήρθε ισόπαλος 2-2 με τον Άρη Πατρών και αν ήταν πιο συγκεντρωμένος θα μπορούσε να αποσπάσει το «τρίποντο», που θα του εξασφάλιζε από χτες την παραμονή, σε μεγάλο βαθμό.

Οι Αιγιώτες προηγήθηκαν στο 29’ με 2-0 (3’ Κ.Βλάχος και 29’ Φαμπιάν), αλλά ο Άρης Πατρών δεν το έβαλε κάτω και παίζοντας για την τιμή του, έφερε το ματς στα ίσια, με «δράστες» τους Λυμπέρη (απευθείας φάουλ στο 43’) και Χ.Δριμάλα στο 67’. Στο 88ο λεπτό ακύρωθηκε γκολ του Απόλλωνα ως οφσάιντ, ωστόσο η φάση ήταν οριακή.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

Άρης Π. (Φοής): Βεντουρής, Σταυρόπουλος, Πανούσης (46’ Αλποχωρίτης), Σπηλιωτόπουλος, Λάζαρης, Σκιαδάς, Σούφης (72’ Νικολόπουλος), Τσούτσης (46’ Νιάχος), Βουτσινάς, Λυμπερης, Χ.Δριμάλας

Απόλλων Αιγ. (Παλαιολογόπουλος): Βαρνακιώτης, Τρακαδάς, Μπακατσέλος, Κ. Βλάχος, Βερβέρογλου, Κόρδας, Θεοδωρόπουλος, Φαμπιάν, Θεοτοκάτος, Κουργιαλής (77’ Κάρμας), Αλευρίτης (88’ Σέζαρ)

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Το ντέρμπι παραμονής της 28ης στροφής της Α’ ΕΠΣΑ δεν…
Cresta Posts Box by CP