Έχουν πάρει φόρα οι Νέοι της Παναχαϊκής

0

Με την ψυχολογία στο ζενίθ και παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο με αυτοματισμούς, η Κ20 της Παναχαϊκής πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Πανελευσινιακού με 1-0 στο πλαίσιο της 10ης στροφής του πρωταθλήματος και τα πηγαίνουν περίφημα, έπειτα και από την μεσοβδόμαδη πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Το «χρυσό» γκολ της ομάδας του Κοντογιάννη σημείωσε ο Χρύσανθος Αλποχωρίτης στο 65’, εκμεταλλευόμενος κόντρα και σουτάροντας ιδανικά, έπειτα από ασίστ του Νίκου Κωνσταντακόπουλου. Στο 67’ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Αρνίλντο, ενώ δεν αγωνίστηκαν οι Καφεντζής (τιμωρημένος) και Μαστραντωνάκης (προφυλάχτηκε λόγω ενοχλήσεων).

Επόμενος αντίπαλος ο Απόλλωνας Σμύρνης στο μεγάλο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ Κ20:

Παναχαϊκή (Κοντογιάννης): Καπουταγλής, Βλάχος, Ρίλντι, Πυρρής, Μέρελης, Γιάχο (58′ Β. Παναγιωτόπουλος), Κωνσταντακόπουλος, Γ. Αποστολόπουλος (80′ Σκιαδαρέσης), Χριστόπουλος, Αλποχωρίτης (82′ Λαζανάς), Μ. Παναγιωτόπουλος

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, που δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας…
Cresta Posts Box by CP