Ανδρέας Βουρνάς: «Εύκολη απόφαση να συνεχίσω στον Τρικούπη»

0

Την φετινή εξαιρετική σεζόν του στο Μεσολόγγι εξαργύρωσε ο πατρινός γκαρντ, Ανδρέας Βουρνάς, που ήταν καταλυτικός στην άνοδο του Χαρίλαου Τρικούπη στην Β΄ Εθνική και η διοίκηση έσπευσε με συνοπτικές διαδικασίες να τον διατηρήσει στο ρόστερ, αφού κρίνεται βασικό στέλεχος και για την ακόλουθη αγωνιστική περίοδο.

Ο 26χρονος παίκτης έκανε δηλώσεις στο topikonews.gr και αναφέρθηκε στην ανανέωση με την ομάδα του Μεσολογγίου, ενώ παράλληλα έκανε ένα μίνι απολογισμό για την άκρως επιτυχημένη σεζόν, που συνοδεύτηκε με την άνοδο.

Τι δήλωσε για την πρώτη του σεζόν με τα χρώματα του Χ.Τρικούπη:

«Η φετινή μας πορεία ήταν πετυχημένη, αφού καταφέραμε και υλοποιήσαμε τον στόχο της ανόδου στην Β’ Εθνική κατηγορία και η επιτυχία μας κρίνεται ακόμα μεγαλύτερη, αφού ξεκινήσαμε άσχημα (κάποια στιγμή ήμασταν 3οι από το τέλος), αλλά καταφέραμε να μείνουμε συσπειρωμένοι και φτάσαμε στο στόχο που είχαμε θέσει από την αρχή.»

Τι δήλωσε για την ανανέωση με την ομάδα:

«Η ανανέωση με τον Χαρίλαο Τρικούπη ήταν μία εύκολη υπόθεση για εμένα, αφού έμεινα ικανοποιημένος αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά από την ομάδα. Επίσης η Β΄Εθνική θα είναι μία νέα πρόκληση για εμένα, αλλά και για την ομάδα και με τη βοήθεια του κόσμου θα προσπαθήσουμε για μία καλή παρουσία.»

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Δημήτρης Λυμπέρης συμφώνησε με τη διοίκηση του Έσπερου ΑΟΠΑ…
Cresta Posts Box by CP