Αντίο Χ.Ξυπολιά στον Αχαιό μετά από 12 χρόνια προσφοράς

0
Ο Αχαιός Σαραβαλίου συνδέεται άρρηκτα με τον Χρήστο Ξυπολιά, αφού για 12 χρόνια ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει περάσει από τον σύλλογο ως παίκτης και ως προπονητής.

Πριν από λίγο ανακοίνωσε με ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης την αποχώρηση του από την ομάδα και ευχαρίστησε τους πάντες για την συνεργασία που είχαν. Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

“2006-2018 . 12 χρονια ΑΧΑΙΟΣ .Έφτασε η στιγμη να αποχωρήσω απο την ομαδα.

Ενα μεγαλο ευχαριστώ σε ολα τα παιδια που συνεργαστήκαμε ολα αυτα τα χρονια σε ολα τα ποστα της ομαδας. Μονο ευχάριστες στιγμές εχω να θυμηθώ.

Αν καποιους τους στεναχώρησα ενα μεγαλο συγνωμη.  Ειμαι ανθρωπος που τα λεω στα ισια δεν κρύβομαι και δεν χωραω πισω απο το δαχτυλο μου .

Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες μου που με βοήθησαν τα δυο τελευταια χρονια να κανω τα πρωτα μου βηματα ως προπονητης . Ενα μεγαλο ευχαριστώ σε ΟΛΟΥΣ τους προπονητες που συνεργαστήκαμε αυτα τα χρονια και σε ολα τα παιδια που περασαν απο της διοικησης της ομαδας . Καλο καλοκαιρι.”

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Δύο σημαντικά "εργαλεία" προσθέτει στην άμυνα ο Άρης Πατρών, αφού…
Cresta Posts Box by CP