ΑΠΟ Αρόης: Ένα ιστορικό σωματείο “ξεκολλά από το βούρκο”;

0

Μία από τις σταθερές αξίες του Αχαϊκού ποδοσφαίρου, που κάποτε αγωνιζόταν σε υψηλό επίπεδο και έχει γαλουχήσει αρκετούς ποιοτικούς και αξιόλογους παίκτες, η ΑΠΟ Αρόης έχει υποπέσει στην τελευταία θέση του 2ου ομίλου της Γ’ κατηγορίας, λόγω της οικονομικής κρίσης και ορισμένων λανθασμένων χειρισμών σε διοικητικό επίπεδο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του topikonews, μια ομάδα επιχειρηματιών σκοπεύει να επιστρέψει τους “κιτρινόμαυρους” εκεί που ανήκουν, αφού έχει ένα πλάνο στο μυαλό της και προτίθεται να θέσει στέρεες βάσεις στο διοικητικό κομμάτι. Για να υλοποιηθούν όμως τα παραπάνω επιβάλλεται να βρεθεί η «χρυσή τομή» με τους τωρινούς παράγοντες της ιστορικής ομάδας, που πρέπει να συνεργαστούν, με βασικότερο κριτήριο το καλό του ΑΠΟ Αροής και μόνο.

Σύμμαχος και μπροστάρης της νέας προσπάθειας που ετοιμάζεται να υλοποιηθεί θα είναι ο εμβληματικός αρχηγός της ΑΠΟ Αροής Αργύρης Δεπούντης.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Η Παναχαϊκή μπήκε με το δεξί στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του…
Cresta Posts Box by CP