Αστέρας Τσουκαλείκων-Άρλα 4-2: Άλμα σωτηρίας με σούπερ Κότσα

0

Την 7η νίκη του στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας πέτυχε ο Αστέρας Τσουκαλείκων, που ξεπέρασε το εμπόδιο της Άρλας με 4-2 και πλησίασε προς την παραμονή, φτάνοντας τους 27 βαθμούς και το ρεκόρ σε 4-5-2 στα ματς που έχει δώσει στο γήπεδο των Βραχνείκων.

Από την άλλη, η Άρλα παρέμεινε στους 29 βαθμούς και το πρόβλημα με τα εκτός έδρας παιχνίδια φάνηκε ξανά (1-1-9 μακριά από την Άρλα). Στο αγωνιστικό μέρος, ο Ερβίν Κότσα πήρε από το χέρι την ομάδα του Αντώνη Σφυρή, αφού σκόραρε εις τριπλούν (17, 23’, 84’) και ήταν μόνιμη πηγή κινδύνων για την αντίπαλη άμυνα. Οι φιλοξενούμενοι δεν το έβαλαν κάτω και ισοφάρισαν σε 2-2 (33’ Γεωργόπουλος, 39’ Κ.Λιβάνης), ανακτώντας την ψυχολογία τους.

Στην επανάληψη τα γκολ των Βαζούρα (67’) και Κότσα (84’) χάρισαν το «τρίποντο» στους γηπεδούχους.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Αστέρας Τσουκ.: Δαλαβούρας, Κολαίτης, Κωνσταντινόπουλος, Μητρόπουλος, Κανελλόπουλος, Τζόλλας, Πάντος (77’ Τζάφας), Παρασκευάς, Γραβάνης, Βαζούρας, Κότσα

Άρλα: Βέρρας, Σώρρας, Σ.Αγγελόπουλος, Ράθωσης, Σγούρας, Πετρόπουλος, Γεωργόπουλος, Ν.Βλάχος (73’ Α.Βλάχος), Κ.Αντωνόπουλος (62’ Α.Αντωνόπουλος), Κ.Λιβάνης, Γ.Λιβάνης

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Πριν από λίγες ώρες έπεσε η αυλαία στο 22ο κομμάτι…
Cresta Posts Box by CP