Ατρόμητος Ζαρουχλείκων: Το «ταξίδι» συνεχίζεται στην Κόρινθο

0

Η γυναικεία ομάδα του Ατρόμητου Ζαρουχλείκων αντιμετωπίζει αύριο τις Αμαζόνες Κορίνθου εκτός έδρας στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και θα επιδιώξει το θετικό αποτέλεσμα, αφού βασικός στόχος είναι η άνοδος και επομένως ο πήχης έχει ανέβει ψηλά.

Ο προπονητής της ομάδας, Τάκης Γιαννιώτης, ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με τις Αμαζόνες Κορίνθου, όπου υπάρχουν δύο ελλείψεις, οι οποίες ακούν στα ονόματα των Σοφίας Παραστατίδη (τραυματίας) και Ασπασίας Τσάνη (δεν ταξίδεψε για επαγγελματικές υποχρεώσεις).

Αναλυτικά η 18άδα του Ατρόμητου:  Αραπάκου Μαρία, Γκοτσούλια Χριστίνα, Καλτσανά Χριστίνα, Γεωργίου Ευαγγελία, Τσώνη Έλλη, Καραγιωργα Ευγενία, Νιφόρα Λυδία, Ζέρβα Ειρήνη, Πετράτου Γεωργία, Ράθωση Αριστέα, Βασιλακοπούλου Ακριβή, Στυλιανίδη Έλενα, Σταυροπούλου Βάσω, Γκούσκου Φωτεινή, Κιρκώφ Στεφανια, Γρίβα Αναστασία, Τσούρη Άντζελα, Σκόνδρα Μαρία.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Γλαύκος αγωνίζεται αύριο στην έδρα του Παλαίμων Αρχαίας Κορίνθου…
Cresta Posts Box by CP