Αυτός ο Ατρόμητος δεν έχει ταβάνι

0

Μία μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ερασιτεχνών πανηγύρισε ο Ατρόμητος Πατρών, που έριξε στο καναβάτσο την Αχαϊκή με 2-1 στην παράταση (1-1 ο κανονικός αγώνας) και μετά το πρωτάθλημα (1-0 με Αναγνώστου) ήταν το «αφεντικό» κόντρα στα «καναρίνια» και στο θεσμό του Κυπέλλου.

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι που τα είχε όλα, ο Αγγελόπουλος σημάδεψε το δοκάρι του Σουτζόγλου στο 17’ με χτύπημα φάουλ. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 21΄με τον Αναγνώστου, που σκόραρε για δεύτερη φορά κόντρα στην Αχαϊκή, η οποία απώλεσε μεγάλη ευκαιρία στο 38’, όταν ο Μαντάς αστόχησε σε πέναλτι (απόκρουση ο Σουτζόγλου). Στην ίδια φάση αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Μανθόπουλος.

Στην επανάληψη, η Αχαϊκή εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική της υπεροχή και έφερε το ματς στα ίσια με τον Κωστή στο 77’. Στην παράταση ο Γεωργόπουλος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, για αντικανονικό μαρκάρισμα στον Τσάτο και στο φάουλ που εκτέλεσε ο Τσάλτας αιφνιδίασε τον Δρόσο και έστειλε τους «πορτοκαλί» του Σάκη Πεφάνη στα ημιτελικά του Κυπέλλου, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Συνθέσεις:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Πεφάνης): Σουτζόγλου, Μανθόπουλος, Ζήσι, Ασημακόπουλος, Γιαννόπουλος, Νιάρος (46’ Κωνστάντιος), Παπαγεωργίου, Αναγνώστου (118’ Μπελεζάκης), Τσιάτο, Τσάλτας (115’ Γρουζής), Μούτσα

ΑΧΑΪΚΗ (Σχοινάς): Δρόσος, Λιβάνης (6’ λ.τ. Ντάζος), Τσολόπουλος, Πετρόπουλος, Κωστής, Γεωργόπουλος, Μαντάς, Αγγελόπουλος, Καρράς, Παπαδάτος (68’ Λιάκος), Βαβάτσικος

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Η Ολυμπιάδα ήταν ανώτερη στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής της 13ης…
Cresta Posts Box by CP