Αχαιός Σαρ.-Πάτρα 2005  3-1: Δεν «το κουνάει» από την 2η θέση ο Αχαιός

0

Άλλη μία νίκη σημείωσε ο Αχαιός Σαραβαλίου, που δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα κόντρα στην Πάτρα 2005 και επιβλήθηκε με 3-1, πετυχαίνοντας την 13η επιτυχία του σε 19 αναμετρήσεις στο φετινό πρωτάθλημα. Έτσι, διατηρήθηκε στην 2η θέση και βρίσκεται στο +5 από τον Πανιώνιο/Αχιλλέα και στο +7 από τον Δαβουρλή.

Ο Γραμματσούλιας άνοιξε το σκορ στο 12’ και ο Ζαφειρόπουλος έδωσε αέρα δύο τερμάτων στο 22’. Στο 40’ οι φιλοξενούμενοι δήλωσαν παρόν (δοκάρι ο Θούας), όμως στο 66’ ο Γραμματσούλιας νίκησε για 1η φορά τον Θανόπουλο και «σφράγισε» τους 3 βαθμούς για την ομάδα του Πέτρου Χρηστίδη. Το μόνο που κατάφερε η Πάτρα 2005 ήταν να πετύχει το γκολ της τιμής με τον Ντάρμα, που παραβίασε την εστία του Μπαρδάκη στο 73’.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

Αχαιός: Μπαρδάκης, Α.Κ. Σωτηρόπουλος (77’ Μπρούλιας), Ζαφειρόπουλος, Γεωργουδιός, Τσελέπης, Χ.Ξυπολιάς (32’ λ.τ. Κοντογεωργόπουλος), Γραμματσούλιας, Α.Ζ. Σωτηρόπουλος, Μαρίδης (88’ Βασιλόπουλος), Νικολόπουλος, Φραντζής

Πάτρα 2005: Θανόπουλος, Σοφιανός, Γ.Αβραμόπουλος, Ι.Αβραμόπουλος, Θούας, Παπαγεωργίου (46’ Πουρνατζής), Κουμαριώτης, Ντάρμας (77’ Τσιούστας), Κρίμπας (61’ Παπαπέτρος), Νικολακόπουλος, Συρμής

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Πολύτιμη νίκη πήρε την Κυριακή ο Τριταιϊκός, αφού ξεπέρασε το…
Cresta Posts Box by CP