Α’ ΕΠΣΑ (21η): Ματσάρες σε Βραχνέικα και Ζαρουχλέικα

0

Η Α’ κατηγορία συνεχίζεται σήμερα και από το πρόγραμμα δεσπόζουν δύο αναμετρήσεις, που θα καθηλώσουν τα βλέμματα των φιλάθλων του φετινού πρωταθλήματος, που ξεχειλίζει από ενδιαφέρον.

Στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας, ο Διαγόρας Βραχνείκων φιλοξενεί τον Ατρόμητο Πατρών και θέλει τη νίκη, για να μπει δυναμικά στο «κόλπο» της ανόδου, έπειτα από την ήττα με τον Εθνικό Σαγείκων. Από την άλλη, ο Ατρόμητος θα επιδιώξει το «διπλό», για να παραμείνει στο κυνήγι της Αχαϊκής, αφού δείχνει ικανός, έτσι ώστε να «χτυπήσει» τον τίτλο.

Ντέρμπι έχουμε και στα χαμηλά επίπεδα του βαθμολογικού πίνακα, με την Αναγέννηση Πατρών να υποδέχεται την Δόξα Παραλίας. Όποιος καταφέρει να επικρατήσει, θα κάνει αποφασιστικό βήμα για την σωτηρία. Στα υπόλοιπα παιχνίδια, η Αχαϊκή δοκιμάζεται στην έδρα της Θύελλας Πατρών, ο Πήγασος φιλοξενεί τον Πανμοβριακό, η Αναγέννηση Ψαθόπυργου την Ακράτα, ο Άρης Πατρών λύνει τις διαφορές του με τον Λέων Αλισσού, ο Εθνικός Σαγείκων υποδέχεται τον Κυπελλούχο Κεραυνό και ο Απόλλων Αιγίου καλείται να κάμψει την αντίσταση της Θύελλας Αιγίου.

Το άρθρο προσφέρει:

διαφημιση Ρεξ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ 21ης:

(Τα ματς στις 15.30)

Ζαρουχλέικα: Αναγέννηση Πατρών-Δόξα Παραλίας (Μακρυπόδης)

Βραχνέικα: Διαγόρας Βραχνεϊκων – Ατρόμητος Πατρών (Χρονάς)

«Κ.Ζάρρας»: Πήγασος Μπεγ. – Πανμοβριακός (Ντάβλα)

Σαγέικα: Εθνικός Σαγεΐκων – Κεραυνός Αγίου Βασιλείου (Καλύβας)

Ρίο:  Αναγέννηση Ψαθοπύργου – Ακράτα  (Τζαγκαράκης)

«Φ.Αραβαντινός»:  Θύελλα Πατρών – Αχαϊκή (Τσιρογιάννης)

«Ντα Λουζ-Οβρυά»: Άρης Πατρών-Λέων Αλισσού (Γιαννόπουλος)

Ροδιά: Απόλλων Αιγίου – Θύελλα Αιγίου (Ρηγόπουλος)

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Τον Βαγγέλη Αβραμόπουλο από τον Τριταιϊκό απέκτησε  η ομάδα της…
Cresta Posts Box by CP