Α1 ΕΣΚΑ-Η (23η): Και τώρα οι δυο τους

0

Παναχαϊκή και ΕΑΠ με φόντο την κορυφή και το παιχνίδι που όλοι οι θιασώτες της Α1 ΕΣΚΑ-Η περιμέναμε θα πραγματοποιηθεί απόψε στις 21.00 στο κλειστό της Αγυιάς, στο μεγάλο ντέρμπυ που δεσπόζει στο πρόγραμμα της 23ης στροφής.

Η αγωνιστική άνοιξε χτες το απόγευμα με το «διπλό» της Κεφαλονιάς επί του Προφήτη Ηλία με 69-62, αλλά το σημερινό ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Παναχαϊκή και ΕΑΠ κλέβει την παράσταση. Οι «κοκκινόμαυροι» μετά την ήττα από τον Αίαντα θα επιζητήσουν νίκη με διαφορά 9 πόντων (είχαν ηττηθεί 65-57 στον Α’ γύρο), με σκοπό να αναλάβουν τα ηνία στην κορυφή, ενώ σε ενδεχόμενο «διπλού» η ΕΑΠ θα φτάσει μία ανάσα από την κατάληψη της πρωτιάς.

Στα υπόλοιπα ματς, η Αχαγιά ’82 φιλοξενεί τον Ολυμπιονίκη, οι Νέοι Προμηθέα κοντράρονται με τους αντίστοιχους του Έσπερου, η Κρήνη ’97 τίθεται αντιμέτωπη με τον Ήφαιστο/Αχιλλέα, η Αγυιά περιμένει την ΕΑ Παραλίας και η Σφήκα λύνει τις διαφορές της με τον Αίαντα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ 23ης:

19.30, κλειστό Αχαγιάς:  ΑΧΑΓΙΑ ’82- ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ  (Λογοθέτης- Λάμπος)

20.00, κλειστό ΕΑΠ:  ΝΕΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΑ- ΝΕΟΙ ΕΣΠΕΡΟΥ  (Κανελλόπουλος- Κοτσίρης)

20.30, κλειστό Ροϊτίκων:  ΚΡΗΝΗ ’97- ΗΦΑΙΣΤΟΣ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ  (Καρακάσης- Μαρινάκης)

20.30, κλειστό Αλεξιώτισσας:  ΣΦΗΚΑ- ΑΙΑΝΤΑΣ  (Μπούσιας- Αραβαντινός)

21.00, κλειστό «Δ.Τόφαλος»:  ΑΓΥΙΑ- ΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ  (Καρπάνος- Λαμπίρης)

21.00, κλειστό Αγυιάς:  ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ- ΕΑΠ  (Παναγιώτου- Βαρδάλος)

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Σημαντικά και άκρως θεαματικά ματς διεξήχθησαν το σαββατοκύριακο που μας…
Cresta Posts Box by CP