Α2 ΕΣΚΑ-Η: Αναμετρήσεις για όλα τα γούστα

0

Η 10η αγωνιστική στο ενδιαφέρον πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑ-Η ολοκληρώνεται απόψε με 5 παιχνίδια, που προσαρμόζονται άρρηκτα στις απαιτήσεις των φίλων της «σπυριάρας» μπάλας.

Η αυλαία άνοιξε το περασμένο σαββατοκύριακο, με τον Αίολο Αγυιάς να επικρατεί κόντρα στην ΑΓΕΖ με 66-53 και το Ληξούρι να περνάει με εμφάνιση και άνεση από την Αμαλιάδα, καταβάλλοντας την αντίσταση του Υπερίωνα με 79-61.

Η πρωτοπόρος και αήττητη Ολυμπιάδα Πατρών αντιμετωπίζει τον αδύναμο Πατρέα και λογικά θα κατακτήσει άλλη μία νίκη. Η Δύμη υποδέχεται τη Νίκη Προαστείου, που έχει «χτυπήσει φόρμα» το τελευταίο διάστημα και δείχνει ικανή, έτσι ώστε να βάλει δύσκολα στην ομάδα της Κάτω Αχαγιάς. Αναμετρήσεις που θα κριθούν στις λεπτομέρειες θα γίνουν σε Αίγιο και Ροίτικα, εκεί όπου η ΕΦΑ θα φιλοξενήσει τον Πύργο ‘99 και ο Κρόνος Πατρών θα λύσει τις διαφορές του με τον Αχαιό ’47. Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της σημερινής ημέρας, η Απολλωνιάδα καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Παναχαϊκού στο κλειστό της Περιβόλας.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 10ης στροφής:

Κλειστό Κάτω Αχαγιάς: (19.30):  Δύμη- Νίκη Προαστείου  (Κανελλόπουλος- Καμήτσος)

Κλειστό Αιγίου:  (20.00):  ΕΦΑ Αιγίου- Πύργος ’99  (Κοτσίρης- Λαμπίρης)

Κλειστό Ροϊτίκων:  (20.30):  Κρόνος Πατρών- Αχαιός ΄47  (Καρακάσης- Τσαούσογλου)

Κλειστό Αλεξιώτισσας:  (20.30):  Πατρέας- Ολυμπιάδα Πατρών  (Κωνσταντινίδου- Διαμαντή)

Κλειστό Περιβόλας:  (21.00): Απολλωνιάδα- Παναχαϊκός  (Κρεσταινίτης- Νερομυλιώτης)

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Άτυχος στάθηκε το περασμένο Σάββατο ο Τάσος Τασιόπουλος του Μέγα…
Cresta Posts Box by CP