Α2 ΕΣΚΑ-Η: Η πεντάδα-MVP-Προπονητής της 2ης αγων.!

0

Πέρασε και η 2η αγωνιστική στην Α2 ΕΣΚΑ-Η και το topikonews.gr επιχειρεί να σας παρουσιάσει την κορυφαία 5άδα, τον πρωταγωνιστή και τον κορυφαίο coach.

ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟΥΣ ΤΗΣ 2ΗΣ ΣΤΡΟΦΗΣ:

Πλέι μέικερ: Άγγελος Πίκιος (ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ): Πολύτιμη η παρουσία του στη νέα επικράτηση της Νίκης Προαστείου επί του Παναχαϊκού. Σκόραρε 32 πόντους με 4 τρίποντα και οδήγησε τους “κοκκινόμαυρους” στο 2/2.

Σούτινγκ γκαρντ: Δημήτρης Τογιόπουλος (ΠΗΓΑΣΟΣ ΜΠΕΓ.): Εξαιρετικός στην πρώτη νίκη της ομάδας του για φέτος. Σκόραρε 18 πόντους με 4 τρίποντα και ήταν ασταμάτητος, με τους “βυσσινί” να περνούν νικηφόρα από την δύσκολη έδρα της ΕΦΑ ΑΙγίου.

Σμολ φόργουορντ:  Τάκης Κιούφης (ΣΦΗΚΑ ΑΜΑΛ.): Μπορεί τα χρόνια να περνάνε, αλλά η ποιότητα του Κιούφη παραμένει αναλλοίωτη, Η Σφήκα έκανε σεφτέ στα ροζ φύλλα κόντρα στον Ποσειδώνα Παραλίας και ο αειθαλής παίκτης “φόρτωσε” το αντίπαλο καλάθι με 27 πόντους και 4 τρίποντα.

Πάουερ φόργουορντ:  Γιώργος Φραγκούλης  (ΚΡΟΝΟΣ ΠΑΤ.): Τον “κατεβάζουμε” στο “4”, αν και σέντερ, για να τον χωρέσουμε στην 5άδα της 2ης αγωνιστικής. 16 πόντους και αμέτρητες μάχες στις δύο πλευρές του παρκέ, με τον έμπειρο σέντερ του Κρόνου να κρίνεται κομβικός στη νίκη της ομάδας του επί της ΝΕΠ.

Σέντερ:  Βασίλης Παπαδόπουλος (Ήφαιστος Αιγίου): Μπορεί να υπέστη ήττα από τον Αχαιό ΄47 ο Ήφαιστος, ωστόσο ο Παπαδόπουλος ήταν πολύ καλός, προκαλώντας ζημιά στην ρακέτα του αντιπάλου. Τελείωσε το παιχνίδι με 19 πόντους.

O 6ος παίκτης: Μάριος Κωστόπουλος (ΕΦΑ ΑΙΓΙΟΥ): Ο γκαρντ της ΕΦΑ έβρισκε τον δρόμο προς το καλάθι του Πήγασου, σκόραρε 18 πόντους με 1 τρίποντο, ωστόσο δεν είχε συμπαραστάτες στο σκοράρισμα και η ΕΦΑ υπέστη εντός έδρας ήττα.

O MVP: Άγγελος Πίκιος (ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ): 

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Διονύσης Παστός (ΚΡΟΝΟΣ ΠΑΤ.): Η ΝΕΠ προηγούνταν για 35 λεπτά, αλλά ο Κρόνος Πατρών πήρε τα ηνία στο σκορ με καταιγιστικό 4ο δεκάλεπτο και προσέθεσε άλλη μία νίκη στο ενεργητικό του. Αυτό οφείλεται εν πολλοίς και στον Διονύση Παστό, πέρα από την μαχητικότητα των παικτών του.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ώρες η 2η αγωνιστική της Α2…
Cresta Posts Box by CP