Βασίλης Σταυρόπουλος: “Έτσι έζησα την εμπειρία της Εθνικής”

0

Ο πατρινός Βασίλης Σταυρόπουλος του Άρη Πατρών και λάτρης του beach soccer με τη φανέλα της Νάπολης Πατρών κατάφερε να επιλεγεί από τον Στέφανο Σοϊλεμέ στην αποστολή της Εθνικής ομάδας μας, που πριν από λίγες ημέρες έδωσε προκριματικά για το Μουντιάλ στο Jesolo της Ιταλίας, ωστόσο δεν κατάφερε να προκριθεί, παρά την συγκινητική προσπάθεια που κατέβαλλε.

Ο Σταυρόπουλος μίλησε στο www.topikonews.gr για την εμπειρία που βίωσε φορώντας την γαλανόλευκη φανέλα της Εθνικής ποδοσφαίρου άμμου και εξέφρασε τα συναισθήματα του:

“Είχαμε σχετικά μια καλή πορεία περνώντας την 1η φάση. Προκριθήκαμε στον επόμενο γύρο και είχαμε σε απολογισμό 8 αγώνων 3 νίκες, τερματίζοντας στην 14η θέση ανάμεσα σε σύνολο 30 ομάδων.

Μια καλή πορεία αν αναλογιστούμε ότι σαν Εθνική ομάδα μαζευόμαστε αρκετά λιγότερο, σε σχέση με τις άλλες Εθνικές και χωρίς να έχουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό από γήπεδα, όπως στο εξωτερικό. Προσωπικά για εμένα ήταν η πρώτη φορά σε επίσημη διοργάνωση, Ήταν φοβερή εμπειρία και το μπιτς σόκερ έχει δύναμη και σίγουρα θα μεγαλώσει πιο πολύ τα επόμενα χρόνια. Ειλικρινά πιστεύω πως έχουμε αρκετό ταλέντο στην Ελλάδα, ώστε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι.

Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου στη Νάπολη Πατρών, γιατί αυτό που έχουμε δημιουργήσει είναι πολύ δυνατό. Επίσης χωρίς αυτούς δεν θα έφτανα στην Εθνική. Θέλω παράλληλα να ευχαριστήσω τον ομοσπονδιακό τεχνικό κ. Στέφανο Σοϊλεμέ που με εμπιστεύτηκε και με κάλεσε στην ομάδα. Εύχομαι να ανταμώσουμε με τα παιδιά του χρόνου, Ως τότε υγεία και καλή ποδοσφαιρική σεζόν σε όλους μας.”

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Αρχισαν (πάλι) τα όργανα στην ΕΠΣΑ, ή για την ακρίβεια,…
Cresta Posts Box by CP