Γ1 ΕΣΚΑ-Η (2η αγων): “2/2” για Ηρα, Ελπίδες, Διαγόρα- Τα αποτελέσματα

0

Πριν από λίγες ώρες ολοκληρώθηκαν τα περισσότερα παιχνίδια της Γ1 ΕΣΚΑ-Η και του 2ου ομίλου και απομένει το σημερινό παιχνίδι των Αστεριών Αχαϊας με τον Κεφαλληνιακό, που θα κλείσει την αυλαία στην 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το “2Χ2” σημείωσαν οι Διαγόρας Βραχναιϊκων, Ήρα Προαστείου και Ελπίδες Πάτρας και αύριο απομένει να μάθουμε αν θα το πράξει και ο Κεφαλληνιακός, που βέβαια έχει δύσκολο έργο κόντρα στην ομάδα του Χρήστου Σαράντη. Ο Διαγόρας με “ατσαλένια” άμυνα δέχθηκε μόλις 28 πόντους και πέτυχε 47, φτάνοντας σχετικά εύκολα στη νίκη απέναντι στα Ροίτικα. 

Οι Ελπίδες επικράτησαν εις βάρος του Αχαιού Σαραβαλίου με 76-52 και η Ήρα Προαστείου ξεπέρασε το εμπόδιο του Αγίου Δημητρίου με 48-40. Σήμερα μεγάλη μάχη αναμένεται στο κλειστό της Αχαγιάς, όπου τα Αστέρια Αχαϊας (είχαν ηττηθεί από Ελπίδες) υποδέχονται τον Κεφαλληνιακό (είχε νικήσει Άγιο Δημήτριο). Το ματς θα πραγματοποιηθεί στη 13.00 με διαιτητές τους Γεράνιο και Διαμαντή.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Για την 16η αγωνιστική της Basket League ο Προμηθέας έκανε…
Cresta Posts Box by CP