Γ2 ΕΣΚΑ-Η (7η): Τα βλέμματα σε Ροίτικα και Αμαλιάδα

0

Από σαββατοκύριακο σε Τετάρτη και τούμπαλιν πορεύεται το ενδιαφέρον πρωτάθλημα της Γ2 ΕΣΚΑ-Η, αφού ξεκίνησε αργά χρονικά και οι ομάδες έχουν επιβαρυνθεί, αφού δίνουν αγώνες μέρα παρά μέρα. Έτσι φτάσαμε αισίως στην 7η αγωνιστική, η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα και το πρόγραμμα περιλαμβάνει αμφίρροπα παιχνίδια.

Στα Ροίτικα ο «πληγωμένος» Διαγόρας Βραχνείκων, που προέρχεται από 2 σερί νίκες στα ντέρμπι με Ήλιδα και Κεφαλληνιακό καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Φοίνικα Αγυιάς, που έχει βρει ρυθμό (3 σερί νίκες) και θα βάλει δύσκολα στο συγκρότημα του Αντρέα Σουλιντζή. Ντέρμπι υπάρχει και στο κλειστό της Αμαλιάδας, με την Ήλιδα να φιλοξενεί τον πρωτοπόρο και αήττητο Κεφαλληνιακό, που θέλει το «7Χ7», με σκοπό να παραμείνει «αφεντικό» στην κορυφή. Τοπική σύγκρουση έχουμε στο «Αέθλειον», όπου η Γαστούνη υποδέχεται τον Ίφιτο Πύργου, που δέχθηκε ήττα-σοκ από τον Αχαϊκό στην έδρα του και θα επιζητήσει την επάνοδο στις νίκες. Ο Αχαϊκός διασταυρώνει τα ξίφη του με τον Γαλαξία και έχει φουλάρει ψυχολογικά, έπειτα από το «διπλό» μέσα στην έδρα του Ίφιτου, αλλά η ομάδα των Δεμενίκων θα παλέψει για να κάνει τη ζημιά.

Η 7η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Πέμπτη, με άλλο ένα σημαντικό ματς, καθώς τα Αστέρια Αχαϊας λύνουν τις διαφορές τους με τον επικίνδυνο Ολυμπιακό Πατρών, σε μία αναμέτρηση που λογικά θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ 7ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Διαγόρας Βραχ.- Φοίνικας Αγυιάς  (Ροίτικα, 20.30, Λαμπίρης και Λεβεντάκος)

Γαστούνη- Ίφιτος Πύργου  («Αέθλειον», 18.00, Νερομυλιώτης και Λαμπροπουλος)

Ήλιδα- Κεφαλληνιακός  (Αμαλιάδας (βοηθητικό), 14.00, Νερομυλιώτης και Λαμπρόπουλος)

Αχαϊκός-Γαλαξίας Δεμεν. (Αχαγιάς, 21.00, Ελ Ανύ- Τσαούσογλου)

31/3:  Αστέρια Αχαϊας- Ολυμπιακός Π.  (Αχαγιάς, 19.30)

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
1ος ΌΜΙΛΟΣ Συνεχίζεται το κομφούζιο στην κορυφή του ομίλου, έπειτα από…
Cresta Posts Box by CP