Δείπνο για την Α.Ε. Πάτρα 2005 στον “Βασίλη” στην Ομόνοια

0
Δείπνο στην ψησταριά «Ο Βασίλης» στην Ομόνοια του καλού φίλου Λεωνίδα Γεροντίδη, παραχώρησε η διοίκηση της Α.Ε. Πάτρας 2005 στο ποδοσφαιρικό τμήμα και στο τεχνικό επιτελείο.

Λίγες ώρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας και ενόψει του αγώνα της πρεμιέρας με τον Ατρόμητο Πατρών, το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό.

Το παρών έδωσαν ο πρόεδρος της ομάδας κ. Νίκος Παρασκεόπουλος συνοδευόμενος από την κόρη του Νότα, ο προπονητής Γιάννης Βογιατζής, ο φυσιοθεραπευτής Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, ο προπονητής Κώνσταντίνος Κωλέτσης και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα. Επίσης, το παρών έδωσε και ο υπεύθυνος του Δήμου Πατρέων για τα Δημοτικά Γήπεδα Κώστας Καραγκούνης μαζί με την σύζυγό του.

Η διοίκηση θέλει να ευχαριστήσει προσωπικά τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού Λεωνίδα Γεροντίδη, όπως και όλο το προσωπικό για την πολύτιμη βοήθειά τους στην χθεσινή βραδιά που κύλησε άψογα.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Παναιγιαλειος πραγματοποίησε νέα μεταγραφή, αφού επανήλθε στην "Μαύρη Θύελλα"…
Cresta Posts Box by CP