Δημήτρης Λυμπέρης: «Θα κριθεί στις λεπτομέρειες με Γλαύκο»

0

Ένα από τα βασικά γρανάζια της μηχανής του Κεραυνού Αιγίου είναι ο Δημήτρης Λυμπέρης, που έχει αγωνιστεί σε υψηλότερο επίπεδο με τη φανέλα του Απόλλωνα Πατρών και θεωρείται δικαιολογημένα ένας από τους πιο έμπειρους παίκτες της ομάδας του Λουκά Λεονάρδου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο πατρινός πάουερ φόργουορντ μίλησε για το επερχόμενο τοπικό ντέρμπι της Κυριακής με αντίπαλο τον Γλαύκο και παράλληλα τοποθετήθηκε όσον αφορά στην φετινή πορεία του Κεραυνού, κάνοντας ένα μίνι-απολογισμό της μέχρι τώρα αγωνιστικής σεζόν.

_ Τι δήλωσε για το ματς με τον Γλαύκο:

Δ.Μ.: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, με τον Γλαύκο να είναι δυνατός ειδικά στα παιχνίδια που δίνει στην έδρα του. Εμείς δουλεύουμε όλη την εβδομάδα μέσα στις προπονήσεις και προετοιμαζόμαστε κατάλληλα. Μας ξέρουν και τους ξέρουμε. Είναι ένα τοπικό ντέρμπι και τέτοιους είδους παιχνίδια κρίνονται συνήθως στις λεπτομέρειες.»

_ Τι δήλωσε για τα μέχρι τώρα πεπραγμένα του Κεραυνού Αιγίου:

Δ.Μ.: « Είχαμε ατυχίες όλη την χρονιά με τους τραυματισμούς, αφού 3 βασικοί παίκτες μας έχασαν όλη την σεζόν και αυτό μας δημιούργησε προβλήματα στο παιχνίδι μας, όπως είναι λογικό. Η θέση μας στην βαθμολογία δεν είναι αυτή που έπρεπε, βάσει των δυνατοτήτων και του ρόστερ που έχουμε. Θέλουμε ακόμα 3 νίκες για να σωθούμε και μαθηματικά και κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά.»

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Μεγάλη νίκη πέτυχε χτες στο γήπεδο των Ζαρουχλείκων η Θέα,…
Cresta Posts Box by CP