Διαγόρας Βραχναιίκων: Ενισχυμένος για την πρόκληση της Γ1 ΕΣΚΑ-Η

0

Ο Διαγόρας Βραχναιίκων προετοιμάζεται για τη νέα Γ1 ΕΣΚΑ-Η στην οποία θα δώσει το παρών για πρώτη φορά στη σύντομη ιστορία του, η οποία βέβαια προχωρά με μεθοδικά και σταθερά βήματα.

Ο Ανδρέας Σουλιντζής παραμένει στον πάγκο της ομάδας, με βοηθό τον πρώην παίκτη της ομάδας Νίκο Μενούνο και με τους Γιάννη Ζωγραφάκη και Φίλιππο Κοσμίδη να έχουν ρόλους-κλειδιά στην διοίκηση (βέβαια και έτερα παιδιά της ομάδας βοηθούν σημαντικά).

Πλέον μετράμε αντίστροφά για την έναρξη της Γ1 ΕΣΚΑ-Η και ο Διαγόρας έχει προβεί σε 5 μεταγραφικές κινήσεις, ενώ στην πρώτη ομάδα έχει ανέβει και ένα νέο παιδί από τις υποδομές του σωματείου, δείγμα της εξαιρετικής προσπάθειας που γίνεται και σε αυτά τα τμήματα.

Οι νέοι παίκτες του Διαγόρα είναι οι εξής: Σταύρος Ζαχαρής (Πατρέας), Γιάννης Λαμπρόπουλος (Ροίτικα), Αλέξανδρος Χοντος (Γ.Σ. Βόλου), Αλέξανδρος Γραμματικόπουλος (Βριλήσσια), Διονύσης Καλαφάτης (Κεφαλληνιακός), Αλέξανδρος Κυριαζής (από εφηβικό Διαγόρα)

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Αετός Ρίου κέρδισε χθες το τελευταίο εισιτήριο για την…
Cresta Posts Box by CP