Διαγόρας- Πήγασος 2-0: Παρέμεινε στην κορυφή ελέω Σπανού

0

Ο Διαγόρας Βραχνείκων σημείωσε χτες την 4η συναπτή νίκη του στο πρωτάθλημα και την 7η συνολικά σε 9 αγωνιστικές, αφού υπερίσχυσε έναντι του Πήγασου Μπεγουλακίου με 2-0. Οι “βυσσινί” διαμαρτύρονται για επιθετικό φάουλ στο πρώτο γκολ των νικητών.

Ο Γιάννης Σπανός πέτυχε τα δύο γκολ της ομάδας του Θόδωρου Πατρώνη στο 56′ και στο 73′, με τον Μιχαηλίδη να τραντάξει με σουτ το δοκάρι του Τρίγκα στο 86′. Ο Διαγόρας απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής με 21 βαθμούς και ο Πήγασος γνώρισε την ήττα, έπειτα από 2 σερί νικηφόρα αποτελέσματα.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Θ.Πατρώνης): Γιάνναρης, Μπινιέρης, Σανδραβέλης, Κανελλόπουλος, Τρίγκας, Δασουράς, Λεγάτος, Αναγνώστου (46′ Μιχαηλίδης), Λεγάτος (67′ Τζίφας), Αποσκίτης (72′ Μαντάς), Σπανός

ΠΗΓΑΣΟΣ (Τσιπιανίτης): Τρίγκας, Μαντάς, Δ.Χριστόπουλος (66′ Ούτσικας), Χρονόπουλος, Γιαννακόπουλος, Αθανασόπουλος, Γασπαρινάτος, Ραμόπουλος (61′ Μπαλάσης), Αρφαράς (82′ Μπαρλάς), Σταυρόπουλος, Τσίφας

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον σκόπελο…
Cresta Posts Box by CP