Δόξα Παρ.-Διαγόρας Βραχν. 0-4: Περίπατος του Διαγόρα στην Παραλία

0

Εύκολο απόγευμα είχε ο Διαγόρας Βραχνείκων για την 22η στροφή της Α’ ΕΠΣΑ, αφού συνέτριψε την Δόξα Παραλίας με 4-0 μέσα στο «σπίτι» της και παρέμεινε στο -6 από την Αχαϊκή και στο -4 από τον Ατρόμητο Πατρών.

Η ομάδα του Χρήστου Καραπίτσου άνοιξε το σκορ στο 40’ με τον Γιάννη Σπανό και στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε, με την τετράδα των Σπανού, Μιχαηλίδη, Λαθύρη και Λαζανά να κάνει άνω-κάτω την άμυνα των γηπεδούχων, που δέχτηκαν άλλα τρία γκολ (60’ Τρίγκας, 66’ Σπανός, 76’ Λαζανάς).

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

Δόξα Παρ. (Δεργούτης): Χοίρας, Κώστας, Καραπατάκης, Τσάλαφος, Παπαστεργίου (46’ Αβραμόπουλος), Οικονομόπουλος (86’ Κακαβάς), Σπανός, Λαζανάς (68’ Παπαδημητρίου), Σταυριανόπουλος, Ορφανίδης, Σπυρόπουλος

Διαγόρας (Καραπίτσος): Μούζος, Μπινιέρης, Σανδραβέλης, Γάτσος (46΄Φωτόπουλος), Λαμπρόπουλος (77’ Τζίφας), Τρίγκας, Παπαδόπουλος, Λαζανάς, Σπανός (82’ Αδαμόπουλος), Λαθύρης, Μιχαηλίδης

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Σε ανοδική τροχιά βρίσκεται ο Λέων Αλισσού, που έριξε στο…
Cresta Posts Box by CP