Δ.Τογιόπουλος: “Στόχος μας είναι η παραμονή”

0

Ο Δημήτρης Τογιόπουλος αποτέλεσε τον ιθύνοντα νου του παιχνιδιού του Πήγασου Μπεγουλακίου, που από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Α2 ΕΣΚΑ-Η, κερδίζοντας την άνοδο από την Β΄κατηγορία μέσω των μπαράζ.

Ο 30χρονος πλέι μέικερ μίλησε στο topikonews.gr για την περυσινή επιτυχία των “βυσσινί” και τόνισε ότι απώτερος στόχος της ομάδας στην Α2 ΕΣΚΑ-Η είναι η παραμονή.

“Παλεύαμε τα τελευταία 5 χρόνια για να φτάσουμε μέχρι την Α2 ΕΣΚΑ-Η. Τα τελευταία 3 χρόνια κρατήσαμε σχεδόν την ίδια ομάδα και πετύχαμε τον στόχο μας. Το κλίμα είναι οικογενειακό και αυτό φάνηκε στον 2ο γύρο των πλέι οφ, όπου όλοι μας είχανε ξεγραμμένους και καταφέραμε να ανατρέψουμε το κλίμα, έχοντας βέβαια και κάποια ευνοϊκά αποτελέσματα από τα άλλα παιχνίδια.

Για την δύσκολη σεζόν που έρχεται σκοπός μας ως νεοφώτιστη ομάδα είναι να παραμείνουμε στην Α2 ΕΣΚΑ-Η και αυτό θα το πετύχουμε διατηρώντας τον βασικό κορμό και προσθέτοντας κάποιους έμπειρους παίκτες που θα μας βοηθήσουν στον δύσκολο στόχο μας.”

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Πολύτεκνος θα επιχειρήσει να φανεί ανταγωνιστικός στο επερχόμενο πρωτάθλημα…
Cresta Posts Box by CP