Εξαιρετική εκδήλωση-απολογισμός του ΑΟ Δύμης ‘07

0

Την Κυριακή που μας πέρασε, ο ΑΟ Δύμης ’07 πραγματοποίησε συγκέντρωση στον πολυχώρο του Γυμνασίου της Κάτω Αχαϊας, καθότι έκανε τον απολογισμό της σεζόν 2015/16 και η συγκεκριμένη ενέργεια είχε απήχηση και στέφθηκε από επιτυχία.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε ο νέος προπονητής και μέχρι πρότινος παίκτης της ομάδας, Νίκος Παναγιωταρόπουλος, ο υπεύθυνος των ακαδημιών, Σπύρος Κρίθης και έγιναν βραβεύσεις προς τους χορηγούς, που στήριξαν την Δύμη στη φετινή της προσπάθεια, αλλά και στα ΜΜΕ της περιοχής (ανάμεσά τους και το topikonews.gr). Παράλληλα, βραβεύτηκαν Αχαϊκή, Αχαγιά 82 και Αστέρια Αχαϊας για τις ανόδους τους και στο τέλος μίλησε ο πρόεδρος της ομάδας, Παναγιώτης Χριστόπουλος, κάνοντας ένα μίνι-απολογισμό και εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του για τους χορηγούς και τον κόσμο που στηρίζει δυναμικά το σωματείο, όπου και να αγωνίζεται.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως έγινε αναφορά στο τουρνουά, που θα διοργανώσει η Δύμη, προς τιμήν του Ντέγιαν Στάνκοβιτς (25-26 Ιουνίου), που ουσιαστικά θα ρίξει την αυλαία στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο των «κυανόλευκων».

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Έπεσε η αυλαία στο πρωτάθλημα της Γ2 ΕΣΚΑ-Η, αφού την…
Cresta Posts Box by CP