Καταιγιστικός Διαγόρας με ρεσιτάλ Σπανού

0

Τα γκολ: 3’, 11’, 38’ Σπανός, 15’ Λαθύρης, 90’ Λαζανάς/ 77’ Λυμπέρης

Ο Διαγόρας Βραχνείκων έφτασε εμφατικά στην 4η διαδοχική νίκη του, αφού συνέτριψε τον ελλιπή Άρη Πατρών με 5-1 και έτσι διατηρήθηκε σε απόσταση αναπνοής από την Αχαϊκή.

Κορυφαίος για την ομάδα του Χρήστου Καραπίτσου ήταν αναμφίβολα ο Γιάννης Σπανός, που πέτυχε χατ τρικ και έφτασε τα 14 γκολ στο πρωτάθλημα. Το παιχνίδι δεν «σηκώνει» ιδιαίτερη ανάλυση, αφού στον αγωνιστικό χώρο υπήρξε μία ομάδα και αυτή ήταν οι «μωβ».

Το ημίχρονο «έκλεισε» στο 4-0 και η επανάληψη ήταν καθαρά διαδικαστική. Στον αντίποδα, η ομάδα της πλατείας Ελευθερίας δεν παρουσίασε ανταγωνιστικό πρόσωπο και το νικηφόρο σερί των 2 επιτυχιών διακόπηκε με «άτσαλο» τρόπο από την ομάδα των Βραχνείκων. Την ερχόμενη εβδομάδα ο Διαγόρας αντιμετωπίζει τον Κεραυνό εκτός έδρας και ο Άρης ταξιδεύει στο Αίγιο, για να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα από τον Απόλλωνα Αιγίου.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Καραπίτσος): Τσάκωνας, Τρίγκας, Μπινιέρης (88’ Χατζηγιάννης), Σανδραβέλης, Δασουράς, Τζίφας, Μιχαηλίδης, Παπαδόπουλος, Σπανός (60’ Ανδρεόπουλος), Φωτόπουλος, Λαθύρης (73’ Λαζανάς)

ΑΡΗΣ (Καπετανάκης): Καραλής, Δριμάλας, Καρακάσης (13’ Σταυρόπουλος), Σκιαδάς, Σπηλιωτόπουλος, Λάζαρης, Ιωακειμίδης (83’ Νιάχος), Αλποχωρίτης, Βουτσινάς (34’ λ.τ. Σούφης), Μούγκουλι, Λυμπέρης

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Αναγέννηση Ψαθοπύργου- Ατρόμητος Πατρών 1-2 Τα γκολ: 65' Μπάρδης/ 35'…
Cresta Posts Box by CP