Κεραυνός- Άρης Πατρών 0-0: “Μοιραίοι” Μπουλούμπασης και Νιάχος

0

Την δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας ισοπαλία πέτυχε ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου, αφού δεν ξεπέρασε τον σκόπελο του Άρη Πατρών (0-0), που διαθέτει τα περισσότερα “Χ” στο πρωτάθλημα, έχοντας 4 στο σύνολο.

Οι γηπεδούχοι αστόχησαν σε πέναλτι με τον Μπουλούμπαση στο 15′ (το απέκρουσε ο Σπυρόπουλος), ενώ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο γκολ στο 37′, όταν ο Νιάχος σούταρε, η μπάλα βρήκε το δοκάρι του Χάχαλη και στη συνέχεια χτύπησε στην πλάτη του χωρίς να καταλήξει στα δίχτυα.

Στην επανάληψη η ομάδα του Γιάννη Ζερδεβά πίεσαν ασφυκτικά για να “λύσουν” το γόρδιο δεσμό στην άμυνα της ομάδας του Άρη Πλέγα, αλλά δεν τα κατάφεραν και “πέταξαν” άλλους 2 βαθμούς στο “Θ.Χρυσανθόπουλος”.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Ζερδεβάς): Χάχαλης, Μπαλατής, Ασκούνης, Μπίρης, Καραχάλιος (71′ Μικελάτος), Ζαφειρόπουλος, Παπαχριστόπουλος, Μπερτσιάς (84′ Λάγιος), Τσιάτο (89′ Ντινόπουλος), Μπουλούμπασης, Δημητρακόπουλος

ΑΡΗΣ (Πλέγας): Σπυρόπουλος, Βαλσαμής, Σαντίκου, Αθανασόπουλος, Σπηλιωτόπουλος, Χριστόπουλος (72′ Σταυρόπουλος), Ιωακειμίδης (65′ Αλποχωρίτης), Σούφης, Κριμπας (81′ Μυλωνάς), Νιάχος, Μούγκουλι

 

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Ατρόμητος Πατρών επικράτησε εντός έδρας επί του Απόλλωνα Εγλυκάδας…
Cresta Posts Box by CP