Κεραυνός Α.Β.-Θύελλα Αιγίου 2-2: “Σκόνταψε” μετά από 6 σερί νίκες

0

Ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον σκόπελο της Θύελλας Αιγίου και έμεινε στο 2-2, μετά από 6 συνεχόμενες νίκες.

Οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν για 3ο διαδοχικό ματς χωρίς ήττα, αφού μετρούν μία νίκη και 2 ισοπαλίες. Οι Αιγιώτες προηγήθηκαν στο 38′ με “δράστη” τον Διαμαντόπουλο. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι πίεσαν και ανέτρεψαν τα εις βάρος δεδομένα με τον Τσάτο στο 57′ και τον Σωτήρη Μικελάτο στο 70΄ (πέναλτι).

Στο 78′ ο Ντινόπουλος σκόραρε στην εστία του Χάχαλη σε προσπάθεια για διώξιμο και έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 2-2, με τον Κεραυνό να φτάνει τους 19 βαθμούς, παραμένοντας στην 2η θέση με συγκάτοικους τους Πανμοβριακό και Λιμνοχώρι.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Ζερδεβάς): Χάχαλης, Μπαλατής (66′ Ντινόπουλος), Ζαφειρόπουλος, Καραχάλιος, Σύψας (55′ Μικελάτος), Μπερτσιάς (88′ Λάγιος), Παπαχριστόπουλος, Βάρρας, Μπουλούμπασης, Τσάτο, Δημητρακόπουλος

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓ. (Αθανασίου): Πράσινος, Δημόπουλος, Λαλαής, Ι. Παξιμάδης (75΄ Σταματόπουλος), Σακελλαρόπουλος, Γιαννόπουλος (67΄ Νταλάκος), Γκοτσόπουλος, Σωτηρόπουλος, Διαμαντόπουλος, Μάζης (57΄ Αρβανίτης), Kαραμήτσος.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Άνοιξε σήμερα η αυλαία της 9ης αγωνιστικής πράξης της Β'…
Cresta Posts Box by CP