Κώστας Στούμπανος: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την άνοδο»

0

Ο «αρχιτέκτονας» της φετινής εξαιρετικής τροχιάς του Ποσειδώνα Παραλίας, που κέρδισε από την περασμένη εβδομάδα την απευθείας άνοδο από την Β’ ΕΣΚΑ-Η στην Α2 ΕΣΚΑ-Η, Κώστας Στούμπανος, μίλησε στο topikonews.gr και ανέλυσε τη «συνταγή» της επιτυχίας, απονέμοντας τα εύσημα στους παίκτες του και εκθειάζοντας το οικογενειακό κλίμα που επικράτησε στις τάξεις του Ποσειδώνα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο παίκτης της Αγυιάς και τεχνικός του Ποσειδώνα Παραλίας, που πλέον στοχεύει στο αήττητο πρωτάθλημα, για να βάλει το «κερασάκι στην τούρτα» της ήδη επιτυχημένης σεζόν.

«Η άνοδος ήταν ο στόχος από την αρχή της χρονιάς, βλέποντας τις δυνατότητες που είχε το υλικό μας. Αρχίσαμε πολύ νωρίς την προετοιμασία, σε σχέση με τις άλλες ομάδες και αυτό μας βοήθησε και δεθήκαμε πιο γρήγορα. Ο κορμός που είχαμε κρατήσει από πέρυσι δέθηκε απόλυτα με τις προσθήκες που είχαμε το καλοκαίρι. Επίσης υπήρχε πολύ καλό κλίμα στην ομάδα, μεταξύ εμένα και των παιχτών, αλλά και μεταξύ των παιχτών. Αξίζουν πολλά μπράβο στην ομάδα μου, για τον τρόπο που φέρθηκε. Ήταν επαγγελματικός και ας μην πληρώνονται τα παιδιά. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον Νίκο Πετούση και το μαγαζί του Mousikon για την χορηγία και την στήριξη.»

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Η Ολυμπιάδα πέρασε δύσκολα από την έδρα του Ληξουρίου την…
Cresta Posts Box by CP