Λέων Αλισσού- Αχαϊκή 1-2: Στο +4 και έρχεται ο Ατρόμητος

0

Μεγάλη νίκη πήρε η Αχαϊκή, που πέρασε δια πυρός και σιδήρου από την έδρα του Λέων Αλισσού με 2-1 και σε συνδυασμό με το 1-1 του Ατρόμητου κόντρα στον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου αποσπάστηκε στο +4 από τους «πορτοκαλί», τους οποίους υποδέχεται την ερχόμενη εβδομάδα και σε ενδεχόμενο θετικό αποτέλεσμα θα κάνει σημαντικό βήμα προς τον τίτλο.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 10’, με σκόρερ τον Πετρόπουλο και στο 55’ διεύρυναν το προβάδισμά τους με «δράστη» τον Δενδρινό, που δε λάθεψε από τα 11 βήματα. Στο 64’ ο Λέων απάντησε με τον Καλιάμη και στο 67΄αποβλήθηκε ο Μιχαλόπουλος με 2η κίτρινη, ωστόσο δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τέλος και τα «καναρίνια» πανηγύρισαν το πολύτιμο «τρίποντο», σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες της κατηγορίας.

διαφ μαντας

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

Λέων (Κουτσογιαννόπουλος): Σταθόπουλος, Λάτσης (68’ Χαλούλος), Νικολόπουλος, Ρ.Σιδέρης (88’ Χριστόπουλος), Σέρμπος, Μ.Σιδέρης, Λαζανάς, Καλιάμης, Μιχαλόπουλος, Αλεξόπουλος, Στουπάκης

Αχαϊκή (Σχοινάς): Πάγκαλος, Δενδρινός, Πετρόπουλος, Κωστής, Λιβάνης (78΄Παπαδάτος), Γεωργόπουλος (90’ Κολτσίδας), Στεφανόπουλος, Καρράς (71΄Ντάζος), Αποσκίτης, Τσίμπιτσης, Βαβάτσικος

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Πανμοβριακός πραγματοποίησε το «μπαμ» στην 23η στροφή της Α’…
Cresta Posts Box by CP