Λ.Μητσιμπόνας: “Ευχαριστώ την ΕΑΠ για όλα”

0

Ο Λευτέρης Μητσιμπόνας ανήκει από χθες στην Κύμη της Basket League, πραγματοποιώντας τεράστιο άλμα από την Γ΄Εθνική με την φανέλα της ΕΑΠ.

Ο 24χρονος σμολ φόργουορντ, που πέρυσι κατάφερε να πανηγυρίσει την άνοδο με τους “μελανόλευκους” επιστρέφει στην πατρίδα του και η Κύμη του προσέφερε το παρθενικό επαγγελματικό του συμβόλαιο. Ο Μητσιμπόνας μίλησε στο topikonews.gr και τόνισε τα εξής:

“Θέλω να ευχαριστήσω την ΕΑΠ, καταρχάς για όλα και μου λείπει ήδη που θα παίζω μακριά από το σπίτι μου, τον Άγιο Διονύσιο. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες, τους προπονητές και όλους τους ανθρώπους που μου συμπαραστάθηκαν.

Ένας κύκλος κλείνει και ένας άλλος ανοίγει. Ένας άλλος με πολύ πίεση, δουλειά και δύσκολη μετάβαση σε άλλο επίπεδο, ωστόσο κανείς δεν πρέπει να σταματάει να ονειρεύεται.. Εγώ ίσως ήμουν λίγο παραπάνω τυχερός, αλλά πιστεύω οι ευκαιρίες είναι εκεί και σε περιμένουν.

Τέλος ευχαριστώ δυο πολύ καλά φιλαράκια που γνώρισα στην Πάτρα και αναφέρομαι στον Σάκη Σταυρόπουλο και Τάσο Σαββόπουλο.”

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Το πλέον πολυσύχναστο μέρος στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων Talks "πήρε…
Cresta Posts Box by CP