Μεταγραφή στον πάγκο για τον Πανμοβριακό

0

Ενίσχυση έξω από τις άσπρες γραμμές του γηπέδου επέλεξε η ομάδα του Πανμοβριακού, αφού θεωρεί ότι το ρόστερ είναι αρκετό και ποιοτικό. Πάνω από είκοσι τα άτομα στις προπονήσεις σταθερά και η απόφαση για περισσότερη, πολύπλευρη και σε βάθος δουλειά ανάγκασε τους ανθρώπους του Πανμοβριακού να εντάξουν στο δυναμικό της ομάδας ένα νέο γεμάτο όρεξη παιδί, με πολλές παραστάσεις και εμπειρίες όμως, τον Ανδρέα Πετρόπουλο, σαν βοηθό προπονητή δίπλα στον Άγγελο Κωνσταντινόπουλο.

Σκοπός της κίνησης αυτής είναι η όσο το δυνατό μεγαλύτερη ετοιμότητα της ομάδας δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην προετοιμασία αρκετών νεαρών παικτών του σωματείου, ώστε να πάρουν σύντομα ενεργούς ρόλους.

Για τον Ανδρέα δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις ,έχει τα χαρακτηριστικά που ζητούσαν οι άνθρωποι του Ριόλου και του εμπιστεύθηκαν αυτή τη θέση.

Ανδρέα καλώς ήρθες στην ομάδα και καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που καλείσαι να επιτελέσεις στο πλευρό του Άγγελου Κωνσταντινόπουλου.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Την απόκτηση του επιθετικού μέσου, Γιάννη Σπυρόπουλου, ανακοίνωσε την Παρασκευή…
Cresta Posts Box by CP