Με εμφάνιση και άνεση ο Αστέρας Τσουκαλείκων

0

Για άλλη μία αγωνιστική ο Αστέρας Τσουκαλείκων επέδειξε σοβαρότητα και σταθερότητα στο παιχνίδι του και παρέμεινε άτρωτος για 3ο συνεχόμενο παιχνίδι, αφού συνέτριψε τον Ολυμπιακό Πατρών με 4-1 στο πλαίσιο της 13ης στροφής της Β’ ΕΠΣΑ (1ος όμιλος).

Η ομάδα του Αντώνη Σφυρή άνοιξε το χορό των γκολ στο 8ο λεπτό, με «δράστη» τον στόπερ Γεράσιμο Κολαϊτη, όμως οι «ερυθρόλευκοι» απάντησαν στο 25’, χάρη σε αυτογκόλ του Σταύρου Τζώλλα, που προήλθε από προσπάθεια του Παναγιώτη Σωτηρίου και αιφνιδίασε τον Δαλαβούρα. Βέβαια, οι γηπεδούχοι πήγαν με προβάδισμα ενός γκολ στα αποδυτήρια, αφού ο Ζησιμόπουλος «εκτέλεσε» τον Ζερβογιάννη στο 34’.

Στην επανάληψη, ο Τζώλλας διόρθωσε το λάθος του στο πρώτο μέρος και ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1, βρίσκοντας δίχτυα στο 62’, με τον Κότσα να δίνει διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση του Αστέρα (70’), που παρέμεινε αήττητος στα Βραχνέικα (3-4-0)

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΣΟΥΚ. (Σφυρής): Δαλαβούρας, Κολαίτης, Γιαννακόπουλος, Κωνσταντινόπουλος, Μητρόπουλος, Κανελλόπουλος, Παρασκευάς (60’ Βαζούρας), Τζώλλας, Κότσα, Ζησιμόπουλος (46’ Τζάφα), Πάντο (60’ Γραβάνης)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Καλπουζάνης): Ζερβογιάννης, Φατιόν, Βλαχάκης, Τζουβέκας (30’ Χ.Χριστόπουλος), Δ.Κλαουδάτος, Νταφογιάννης (75’ Λύρας), Γεωργίου, Παναγιωτόπουλος, Σταθόπουλος (67’ Μάνθιος), Σωτηρίου, Παλούκης

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Στον Α’ όμιλο,  Απόλλων Εγλυκάδας και Φαραϊκός έμειναν στο 1-1…
Cresta Posts Box by CP