Μια προσευχή για τον Γιώργαρο…

0

Η είδηση που έχει συγκλονίσει την κοινωνία της Πάτρας και όχι μόνο, αφού μιλάμε για ένα 17χρονο παλικάρι, που έχει όλη τη ζωή μπροστά του και είναι γεμάτο όνειρα, είναι το τροχαίο ατύχημα του ποδοσφαιριστή της Θύελλας Πατρών, Γιώργου Νταγιούκλα, που συνέβη την Παρασκευή στην Ακρωτηρίου.

Ο Γιώργος χειρουργήθηκε και η κατάσταση της υγείας του παραμένει κρίσιμη, αλλά συνάμα και σταθερή, πράγμα που είναι άκρως ενθαρρυντικό, έχοντας παράλληλα και ως σύμμαχο το νεαρό της ηλικίας του παιδιού, που διαθέτει γερό οργανισμό και αυτό είναι υπέρ του. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά ή να γράφουμε περαιτέρω πληροφορίες, σεβόμενοι εδώ στο topikonews την αγωνία της οικογένειάς του.

Το μόνο που ευχόμαστε όλοι για τον Γιώργο είναι να συνέλθει και να είναι όλα όπως πριν. Είσαι μάγκας μικρέ και θα τα καταφέρεις. Όλοι είμαστε μαζί σου και η σκέψη μας είναι δίπλα σου. Ας προσευχηθούμε όλοι για τον Νταγιούκλα και ας συνειδητοποιήσουμε (έστω και μέσα από τέτοιες στενάχωρες καταστάσεις) πως το αγαθό της υγείας είναι το υπέρτατο και όλα τα υπόλοιπα δεν έχουν την παραμικρή σημασία.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Σήμερα στις 19.00 στο κλειστό της Ταραμπούρα η Ολυμπιάδα υποδέχεται…
Cresta Posts Box by CP