Οι “γερόλυκοι” της Α1 ΕΣΚΑ-Η 2016/17

0

Το topikonews συνεχίζει τα αφιερώματα σε ΕΠΣΑ και ΕΣΚΑ-Η, αφού δεν υπάρχουν αγωνιστικά δρώμενα και είμαστε πιο χαλαροί.

Από την περυσινή Α1 ΕΣΚΑ-Η απολαύσαμε τον ανταγωνισμό στο πρωτάθλημα, με αποκορύφωμα τους συγκλονιστικούς τελικούς ανάμεσα σε ΕΑΠ και Παναχαϊκή, όπου επικράτησαν οι “μελανόλευκοι”. Μέσα από τις 14 ομάδες που συμμετείχαν στον περυσινό “μαραθώνιο” πολλοί παίκτες αψήφησαν το ρητό “Να ‘ταν τα νιάτα 2 φορές” και τα πήγαν περίφημα.

ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥΣ “γερόλυκους” της Α1 ΕΣΚΑ-Η 2016/17:

Γιάννης Βαρδίκος (ΑΙΑΝΤΑΣ/ΑΣΑΑ): Παρά τα 44 χρόνια του (ο γηραιότερος παίκτης στην κατηγορία) πέτυχε 318 πόντους και ήταν σημείο αναφοράς στην επίθεση του Αίαντα. Συνεχίζει πλέον στα Λεχαινά και καλά κάνει, αφού αποδίδει εξαιρετικά εντός παρκέ.

Χρήστος Τσαρμπόπουλος (ΑΙΟΛΟΣ ΑΓΥΙΑΣ): Ο 42χρονος πλέι μέικερ της ομάδας του Ανδρέα Παπαδημητρίου αποτελεί τον 2ο γηραιότερο της περυσινής Α1. Οι 158 πόντοι του και η ενεργή συμμετοχή του στα ματς του Αίολου Αγυιάς απέδειξαν πως ο Τσαρμπόπουλος μπορεί να προσφέρει ακόμα.

Φώτης Σύψας (ΑΙΑΝΤΑΣ/ΑΣΑΑ): Στα 41 του (3ος γηραιότερος της Α1 κατηγορίας) σκόραρε 172 πόντους, είχε σταθερό χρόνο συμμετοχής και ο Αίαντας με την συνεισφορά του έφτασε μέχρι τα πλέι οφ.

Οι “39ρηδες”: Την παράσταση έκλεψε ο Γιώργος Τόγιας, που αναδείχθηκε 2ος σκόρερ του πρωταθλήματος και ήταν ο ηγέτης της ΕΑ Παραλίας (συνεχίζει στον ΣΕΦΑ Ανδραβίδας). Σταθερή παρουσία με “όπλο” την εμπειρία του είχε ο Μίλτος Καποτάς του Αίολου Αγυιάς, ενώ πολύτιμες λύσεις έδωσε στον Ολυμπιονίκη ο Νίκος Γεωργακάκος.

Οι “37ρηδες”: Γιάννης Καλλίγας (ΕΑ Παραλίας) και Νίκος Βαλλιανάτος (Κεφαλλονιά) πραγματοποίησαν αρκετά καλή σεζόν και βοήθησαν τις ομάδες τους, έτσι ώστε να υλοποιήσουν τους στόχους τους.

Οι “36ρηδες”: Ο Σωκράτης Μαναβόπουλος αναδείχθηκε πρώτο “κανόνι” της Α1 ΕΣΚΑ-Η και η ποιότητά του είναι αδιαμφισβήτητη, αφού έκανε την διαφορά στην Παναχαϊκή. Ο Χριστόφορος Σταυρουλάκης ήταν ότι καλύτερο είχε να επιδείξει ο Αίαντας, με τον οποίο πραγματοποίησε άλλη μία ιδανική χρονιά (1ος σκόρερ με 366 πόντους), ενώ ο Κώστας Λαμπρόπουλος ήταν κομβικός για την πρωταθλήτρια ΕΑΠ, βοήθησε στο σκοράρισμα (155 πόντοι) και έδινε λύσεις με την εμπειρία του και στις δύο πλευρές του παρκέ.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Φαραϊκός έκανε γνωστά τα φιλικά που θα δώσει κατά…
Cresta Posts Box by CP