Οι προτάσεις της Πέμπτης

0

Πάμε να δούμε τρία δυνατά παιχνίδια για το σημερινό κουπόνι και για όσους επιθυμούν να ποντάρουν.

ΠΑΟΚ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ γκολ-γκολ: ο Παναθηναϊκός είχε επικρατήσει με 2-0 στο ματς της Λεωφόρου και κρατά την τύχη στα χέρια του στη σημερινή ρεβάνς της Τούμπας, με την ΑΕΚ να περιμένει στον τελικό του Κυπέλλου. Ο Παναθηναϊκός με γκολ θα πρέπει να δεχθεί 4 τέρματα για να αποκλειστεί και σίγουρα θα βρει διαδρόμους στην άμυνα του ΠΑΟΚ, οπότε λογικά θα σκοράρει.

ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ- ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ  2-3 γκολ: Πρώτο ματς για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Τουρκίας και αμφότερες δεν έχουν βρεθεί ποτέ σε τελικό. Οπότε το κίνητρο είναι μεγάλο και στις δύο πλευρές. Αναμένεται “κλειστό” παιχνίδι, αφού υπάρχει και ρεβάνς και τα 2-3 γκολ δείχνουν αξιόλογη επιλογή.

ΜΠΙΛΜΠΑΟ- ΜΠΕΤΙΣ  1 ημίχρονο- 1 τελικό: Η Μπιλμπάο κυνηγάει με αξιώσεις την έξοδο στην Ευρώπη και βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Η Μπέτις έκανε 2 σερί νίκες και πλέον είναι αδιάφορη βαθμολογικά, οπότε ίσως παραταχθεί με αλλαγές. Θα μπει δυνατά να “καθαρίσει” τη νίκη η ομάδα του Βαλβέρδε.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Χθες διεξήχθη η 11η αγωνιστική της Γ2 ΕΣΚΑ-Η, καθότι είχαμε…
Cresta Posts Box by CP