Οι προτάσεις της Πέμπτης

0

Για ένα γκολ που δεν ήρθε ποτέ στο Μπερναμπέου χάσαμε ένα μεγάλο ταμείο την Τρίτη, αφού δεν επαληθεύτηκε το οβερ 3.5 στο Ρεαλ-Μπάγερν, αλλά πέρασαν εύκολα το αμφίσκορο στο Λέστερ-Ατλέτικο και το οβερ στους 12.5 πόντους του Τζέιμς στο Παναθηναϊκός-Φενερ.

ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΣΗΜΕΙΑ:

Παναθηναϊκός- Φενερ (5.5) 1 στο χάντικαπ: Ο Παναθηναϊκός δίνει τελικό απόψε, αφού θέλει μόνο νίκη. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν την ζημιά την Τρίτη και προηγούνται με 1-0, οπότε έχουν άλλα δύο παιχνίδια στην Τουρκία και ουσιαστικά πλεονέκτημα για πρόκριση στο Final 4. Λογικά σήμερα θα πάρει τη νίκη η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ και πιστεύω θα καλύψει τους 5.5 πόντους στο χάντικαπ της Φενερ.

Μπεσίκτας- Λυών 1: Στο πρώτο παιχνίδι οι Γάλλοι νίκησαν με 2-1, αλλά τα επεισόδια αμαύρωσαν την αναμέτρηση. Οι Τούρκοι μέσα στην έδρα τους που θα “βράζει” έχουν το πλεονέκτημα και θεωρώ ότι διαθέτουν πιο στιβαρή ομάδα από τους Γάλλους. Θα πάω με την έδρα.

Γκενκ-Θέλτα γκολ-γκολ και οβερ: Οι Ισπανοί επιβλήθηκαν δύσκολα με 3-2 με την Γκενκ να αποδεικνύεται “σκληρό καρύδι”. Πολύ δυνατές στην επίθεση και με ατέλειες στην άμυνα οι δύο ομάδες και θεωρώ πως και απόψε θα δούμε παρόμοιο σκηνικό στο Βέλγιο με αρκετά γκολ και θέαμα.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Συγκροτείται σε σώμα το νέο ΔΣ του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών,…
Cresta Posts Box by CP