Οι πρωταγωνιστές της Γ’ ΕΠΣΑ 2016/17

0

Η Γ’ ΕΠΣΑ κατηγορία χρήζει ιδιαίτερης προβολής και καθήκον όλων των αθλητικών Μ.Μ.Ε. είναι να προβάλλουμε όσο καλύτερα μπορούμε το εν λόγω πρωτάθλημα.

Πάμε να δούμε ένα αφιέρωμα του topikonews στους πρωταγωνιστές των 4 ομίλων της περυσινής σεζόν:

Α΄ΟΜΙΛΟΣ

Ο Πείρος Ισώματος έκανε πάταγο στον 1ο όμιλο και πανηγύρισε από νωρίς την άνοδο χωρίς παράλληλα να ηττηθεί σε 22 παιχνίδια (20-2-0). Ακολούθησε στην 2η θέση και στο -19 από τον Πείρο το Σταροχώρι του Βασίλη Μαρκάτου και οι υπόλοιπες ομάδες που κέρδισαν το εισιτήριο της ανόδου ήταν τα Καμίνια, ο Διαγόρας 2010 και η Άρλα. Την καλύτερη επίθεση και άμυνα στον όμιλο κατείχε ο Πείρος με 80-11. Πρώτος σκόρερ ο Χρήστος Δελδήμος (Πείρος) με 23 γκολ, ακολούθησε ο Αντωνακόπουλος (Σταροχώρι) με 15 γκολ και ο Βέσσης (Πείρος) με 15 γκολ. Πρώτοι σε λεπτά συμμετοχής τερμάτισαν οι παίκτες του Πείρου Τζιμίκος και Φράγκος με 1.800 λεπτά.

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Ο Πήγασος Πατρών κατέκτησε τον τίτλο στον όμιλο. Ακολούθησε ο ιστορικός ΑΠΣ Πάτραι και παράλληλα την άνοδο κατέλαβαν οι Ωλενιακός, Αυτόνομη Π.Ο. και Αργυρά. Το Πάτραι με 100 γκολ ενεργητικό και 20 παθητικό διέθετε την καλύτερη επίθεση και άμυνα. Ο Κουκής που συνεχίζει στην Αργυρά σκόραρε 34 φορές για το Πάτραι και ακολούθησαν οι Λάβδας (Πήγασος) με 32 γκολ και Καλόφωνος (Ωλενιακός) με 32 γκολ. Ειδική μνεία αξίζει στον Σπύρο Δεπούντη, που με 13 παρουσίες στον ΑΠΟ Αρόης τίναξε τα αντίπαλα δίχτυα 19 φορές. Πρώτος σε λεπτά συμμετοχής στον όμιλο ήταν ο Ανδρέας Κασπίρης του Πάτραι με 2.314 λεπτά.

Γ΄ΟΜΙΛΟΣ

Το Ζαβλάνι κατέκτησε την κορυφή και συνάμα την άνοδο. Δίας, Αχαϊκός, Περιβόλα και Καλλιθέα θα αγωνιστούν στην επερχόμενη Β’ ΕΠΣΑ, εκτός από την Περιβόλα, που τελικά θα “κατέβει” εκ νέου στην Γ’. Επίθεση που “πετούσε φλόγες” (108 γκολ) και άμυνα από “γρανίτη” (18 γκολ παθητικό) είχε το Ζαβλάνι, με πρώτο σκόρερ τον Κατσαίτη (25 γκολ). Ο Ψαρράς του Αχαϊκού έκανε τρομερό πρωτάθλημα με 35 γκολ και πολύ καλός ήταν ο Κωνσταντινόπουλος (Δίας) με 24 γκολ. Πρώτος σε λεπτά συμμετοχής αναδείχθηκε ο Κώστας Σταθόπουλος των Πετεινών (2112 λεπτά συμμετοχής).

Δ΄ΟΜΙΛΟΣ

Η Φλόγα Ροδιάς κέρδισε την πρωτιά από την Ζήρια στις λεπτομέρειες και παράλληλα την άνοδο απολαμβάνουν Κεραυνός 2016, Φλόγα Κάτω Καστριτσίου, Σκεπαστό και Θύελλα Αιγείρας, που αναδείχθηκε νικήτρια των μπαράζ ανόδου, που έδωσαν οι 4 ομάδες, που τερμάτισαν στην 6η θέση. Ζήρια με 81 γκολ ενεργητικό και Φλόγα Ροδιάς με 21 γκολ παθητικό μοιράστηκαν κατά σειρά την καλύτερη επίθεση και καλύτερη άμυνα.

Αρχισκόρερ του ομίλου ο Άγγελος Μπαμπίλης (Ζήρια) με 30 γκολ, με τους Λαλιώτη (Ζήρια-22 γκολ) και Τσέντζο (Αίας Συμπολιτείας-20 γκολ) να ακολουθούν. Ο Αλέξανδρος Παρίσης της Φλόγας Ροδιάς κέρδισε τον άτυπο τίτλο του ρέκορντμαν στον 4ο όμιλο, μετρώντας 2069 λεπτά συμμετοχής.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Το Λιμνοχώρι θα πορευτεί στην ερχόμενη σεζόν της Α' ΕΠΣΑ…
Cresta Posts Box by CP